Givers

Dag plezantste givers van de wereld,

Zondag 5 februari

Eindelijk zijn de examens voor de leiding gedaan, maar nu gaan jullie ons nog een weekje moeten missen want wij gaan naar de bergen, JOEPIEEEEE (wees maar lekker jaloers hihi).
Roel gaat vandaag iets heeeel leuks doen met jullie, maar hij kan dat natuurlijk niet alleen doen! Benieuwd wie er gaat zijn vandaag, kom dan zeker af! Van 14- 17:30 aan de lokalen! Vergeet zoals gewoonlijk je fiets niet.

Zondag 12 februari

Rararara, wat gaan we vandaag doen? Kleine tip: Cupido zal aanwezig zijn vandaag. JAA VALENTIJN! De leukste feestdag van het jaar (voor sommigen onder ons). We hopen jullie allemaal heel graag te zien, want het is al heeeeeeel lang geleden

Zondag 19 februari

Vandaag is een speciale vergadering! Het is WOUDLOPERSKEUKEN!!! Vandaag is het aan jullie om te bewijzen dat jullie echte scouts zijn en geen mietjes. Deze vergadering gaat door om 9u30 in de ochtend. Voor deze vergadering waarbij elke patrouille zelf een driegangen menu gaat klaarmaken, is het de bedoeling dat jullie 3 EURO per persoon meenemen. Zorg dus maar dat je patrouille massaal aanwezig is, hoe meer geld, hoe meer lekkkersssss.Om 13u mogen jullie met gevulde buikjes terug naar huis.

Zondag 26 februari

Oh oh oooohhhh nog een speciale vergadering vandaag! Jullie gaan ons moeten missen, want het is leidingswissel!!! Laat de andere leiding maar eens zien hoe leuk het is om giverleiding te zijnnnn! Van 14-17:30 aan de lokalen. Kom zeker met de fiets! Wie weet wat voor gekke dingen je vandaag zal moeten doen!

DATUM VAN SCOUTSKAMP 2017: 21/07-31/07

Een mooie kleurplaat, veel kusjes en knuffeltjes van jullie leiding!!!! Roel, Bram, Tessa, Jappe en Lize
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx