Jin

Liefste Jinnertjes,
In FEBRUARI hebben we weer veel leuke activiteiten voor de boeg.

Op zondag 5 februari is het lesvrije week voor de leiding omdat zij dan flink hun examens hebben afgerond. Dit betekent dat veel van hen dan ook op vakantie zullen zijn. Daarom vragen we aan jullie om hen te vervangen en op hun lieve kindertjes te letten. Alle jins zullen dus jintro hebben die dag.

Op zondag 12 februari zijn jullie weer van ons en gaan we LEVENSGROTE GEZELSCHAPSSPELLETJES spelen! Wat dit precies inhoudt zien jullie dan wel. Kleine tip: het wordt super mega leuk!

Op zondag 19 maart gaan we om 14u beginnen met nog wat voorbereidingen voor onze QUIZ. Daarna, om 16u30, zijn jullie ouders uitgenodigd om naar onze kampvoorstelling te komen. Daar zullen ze alle info ontvangen en vragen kunnen stellen over ons geweldige kamp.

ZATERDAG 25 februari is het zo ver! Tijd voor de JINQUIZ. Verdere info zal nog volgen, maar bereid je maar voor om heel de dag aanwezig te zijn op de scouts voor opbouw, quiz en afbraak. Hoe harder jullie werken, hoe meer centjes we verdienen, hoe leuker het kamp zal worden. Maak maar al veel reclame bij jullie vrienden.

Zondag 26 februari zullen jullie ons even moeten missen, want dan is het leidingswissel . Uiteraard zullen we jullie ongelooflijk hard missen, maar het is maar voor 1 keertje. Geen zorgen daarna mogen jullie terug onze kindjes zijn ;)