Jonggivers

Liefste jonggivertjes,

Januari was voor de leiding een maand vol studeren, examens, en o zo weinig slaap. Gelukkig is dit allemaal voorbij en kunnen we ons weer helemaal inzetten voor onze kindjes op de scouts. ;) Februari staat nu voor de deur en wij hebben elke zondag een fantastische vergadering in petto voor jullie! 

We beginnen de maand een super leuke en grappige vergadering ,namelijk... Travestietenvergadering!!! Jaja jongens haal de diva, die diep in jullie zit maar boven, kruip in de kleerkast van jullie mama of zus en sluit jullie een uur op in de badkamer om je make-up en haren in orde te brengen. En meisjes, laat die rokjes en oorbellen maar achterwegen en trek de stoerste, vuilste werkoutfit van jullie papa of broer aan. En ik ben erzeker van dat een ruig  stoppelbaardje jullie ook niet zal misstaan. Wij verwachten IEDEREEN dus met hun mooiste travestietenoutfit op zondag 5 februari om 14:00. Doe zeker jullie best, want jullie outfit zal jullie veel voordelen geven deze vergadering. 

Valentijn, een dag vol liefde, passie en romantiek. Niemand kan weerstaan aan de liefdespijlen die Cupido in jullie billen schiet. Natuurlijk is een dag als deze een vreselijke dag voor alle single boys en girls op onze scouts. Daarom gaan op 12 februari omvormen tot de feestdag van anti-valentijn. Al die rozen, en chocolade hartjes zullen veranderen in harteloze stenen en rotte vis. Benieuwd hoe we deze dag zo harteloos mogelijk gaan maken? Kom dan zeker om 14:00 naar de lokalen. Zwarte kleding en een slecht humeur zijn een absolute aanrader. 

19 februari 2017, een datum om nooit te vergeten! Deel deze datum alvast met iedereen op Facebook, maak er een filmpje over en zet het op Youtube en Snapchat heel de dag met je vrienden (en vergeet die ene filter niet). Deze zondag staat namelijk helemaal in het teken van Social Media! Wie krijgt er het meeste hartjes op Instagram of de meeste likes op Facebook? We zullen zien wie de  ‘King/Queen of the World Wide Web’ wordt om 14:00 aan de lokalen. 

Op 26 februari zijn we eindelijk eens een zondag van jullie verlost! Het is
leidingswissel en jullie zullen dus een hele nieuwe leidingsploeg krijgen. Wij weten nog niet wie dit zijn, dat is een grote verassing, maar het wordt vast super tof! Natuurlijk weten we dat wij jullie lievelingsleiding zijn en dat niemand ons zou kunnen vervangen, maar ze zullen zeker hun best doen! Zoals gewoonlijk mogen jullie om 14:00 aan de lokalen komen wachten.

Veel liefs,
Tine, Charlie, Charlie, Bart, Jochem en Robbe