Kapoenen

Liefste kapoentjes, 

Op zondag 5 februari verwachten we jullie verkleed als soldaatjes om 14u aan het speeltuintje in strikte linie. Deze legervergadering wordt er jullie discipline en stiptheid aangeleerd door de commandanten. Om 17u keren we marcherend terug naar het speeltuintje.

Zondag 12 februari komt onze enige echte cupido langs om 14u aan het speeltuintje. Hij zal jullie helemaal onderdompelen met zijn liefde, zodat jullie om 17u smoorverliefd terug naar huis kunnen keren. 

Op zondag 19 februari gaan we geen gewone gezelschapsspellen spelen, maar echte levende gezelschapsspellen. De nieuwsgierigen onder jullie worden verwacht om 14u aan het speeltuintje om dit met ons uit te proberen. Om 17u worden jullie terug afgezet aan het speeltuintje. 

Zondag 26 februari zullen wij NIET jullie kapoenenleiding zijn maar krijgen jullie voor 1 keertje leiding van een andere tak. Want het is namelijk leidingswissel. Om het spannend te houden wie dit zullen zijn, gaan wij niets verklappen. Zij zullen jullie zoals gewoonlijk komen ophalen aan het speeltuintje om 14u en daar ook terug afzetten om 17u

!!!BELANGRIJK!!!
We willen jullie de
kampdatum van de kapoenen ook al meedelen. ;) Deze is van 23 juli tot 29 juli

Dikke kussen van jullie leiding, Roxanne, Lien, Simon, Roel, Gil en Yoric