Kawellen

Dag allerliefste kawellen!

Deze maand zit terug vol geweldige nieuwe vergaderingen. We zien jullie weer terug op zondag 5 februari, zoals gewoonlijk aan de Bosstraat! Voor deze vergadering hopen we op sneeuw want we gaan voor de laatste keer in de sneeuw spelen voor dat de lente weer voor de deur staat. We gaan natuurlijk ook iets voorbereiden voor als er geen sneeuw ligt, dus zeker komen is de boodschap! Het gaat weer leuk worden. Vandaag zijn ook de gewone uren van kracht. 

Zondag 12 februari is het valentijnvergadering. De liefde hangt in de lucht <3. We hopen dat iedereen zijn valentijn vindt en we willen daar zeker een handje bij helpen. ;) Ook vandaag spelen we hele leuke spelletjes. Jullie kunnen jullie uitleven van 14u tot 17u samen met ons. 

Zondag 19 februari is er een heel speciaal- geweldig-grappig-lief-... persoon geboren. Rarara... het is de Roeland!! Speciaal voor hem gaan we tussen 14u en 17u een geweldige super mega grote taart bakken en natuurlijk zelf ook proeven. ;) 

Zondag 26 februari is het leidingswissel dus wie jullie leiding dan is, is een grote verrassing. En de activiteit dus ook, want wij bereiden deze niet voor. Zoals altijd verzamelen we aan de Bosstraat om 14u en eindigen we daar ook om 17u. 

Wij kijken alvast uit naar onze mega-vette planning en we twijfelen er niet aan dat jullie dezelfde kriebels voelen!

Duizend kusjes van jullie leiding, Tom, Viktor, Roeland, Britt en Lisa!