Givers

Dag liefste givertjes,

We hebben jullie tijdens de examens heeeeel hard gemist, maar nu zijn we gelukkig weer allemaal samen.

Einde van onze examens, begin van onze les vrije week en naar goede gewoonte trapt jullie fantastische leiding het weer af naar een of ander skigebied. Maar gelukkig heeft Roel voor vervanging gezorgd! Hij heeft zorgvuldig enkele oud-leiding bij elkaar gezocht die er op zondag 4 februari weer een spetterende vergadering van gaan maken.

Zondag 11 februari staat jullie super deluxe leidingsploeg weer paraat. De skiërs hebben (hopelijk) de sneeuw mee naar België genomen (zo niet is da Tom zen schuld) dus is het hoog tijd voor een sneeuwvergadering. Tot dan!

Groot verdriet en diepe rouw want op zondag 18 februari wordt jullie favoriete leidingsploeg vervangen door een ongetwijfeld matigere leidingsploeg, dat is nu eenmaal de formule van een leidingswissel. Maar droog jullie tranen want van deze leiding krijgen jullie ook vieruurtjes en een ongetwijfeld, super leuke vergadering.

Vrijdag 23 februari is het zover! Jullie komen (eindelijk) te weten waar jullie op buitenlands kamp gaan. Met een eerste kampvoorstelling willen we jullie en jullie ouders al een eerste overzicht geven van wat we gaan doen. We verwachten jullie allemaal om 20u aan de lokalen!
Kom best met de fiets/te voet om parkeerproblemen te vermijden.

Zondag 25 februari, tijd voor onze meest seksistische vergadering van het jaar. De gescheiden vergadering! Meisje wassen haren en lakken nagels. Jongens doen echte mannendingen en moeten bij de meisjes meedoen als er een traan gelaten wordt! Of is het toch net andersom? Dat komen jullie dan te weten.

Op zondag 4 maart maken de givers downtown Wilsele weer onveilig met een super cool dorpsspel. Wie? Wat? Hoe? Dat zien jullie dan wel weer. 

Ou est charlie? Dat is de vraag maar één ding is zeker, op zondag 11 maart gaan we in elk geval veel leukere dingen doen dan een nerd met een rode muts zoeken op de zotste locaties. Benieuwd?

Houd jullie vast aan de takken van de bomen want het is tijd voor ons 2DE GIVERWEEKEND!!! Meer info krijgen jullie zo snel mogelijk via mail. Dus hou het weekend van 16 tot 18 maart al maar vrij in je agenda.  

Op 25 maart zullen jullie zelf je zondag namiddag moeten invullen want jullie leiding is naar jaarlijkse gewoonte op leidingsweekend. Dus geen vergadering helaas. 

Naast het einde van de goede week en de dag waarop Jezus herrees, is zondag 1 april ook de dag waarop er een kapot grote haas met chocolade eieren komt smijten op de scouts. Naar goede gewoonte spreken we ook dit jaar op een belachelijk vroeg uur (9 o'clock) af aan onze lokalen. Waarna jullie om 10 uur huiswaarts mogen keren zodat jullie nog op tijd zijn voor de paasbrunch bij de bobbon.