Kapoenen

Allerliefste kapoentjes,

Zondag 4/02 gaan jullie op zoek naar wie of wat er is gebeurd die dag. Voor deze detective vergadering worden jullie dan ook verwacht om 14u aan het speeltuintje. Hier worden jullie terug opgehaald om 17u als jullie het geheim hebben kunnen ontdekken.

Zondag 11/02 komt onze enige echte cupido langs om 14u aan het speeltuintje. Hij zal jullie helemaal onderdompelen met zijn liefde, zodat jullie om 17u smoorverliefd terug naar huis kunnen keren.

Zondag 18/02 zullen wij, jullie kapoenenleiding, voor 1 vergadering niet voor jullie leiding staan, maar niet getreurd… jullie krijgen in de plaats nieuwe leiding van andere takken, want het is namelijk leidingswissel. Jullie worden verwacht om 14u aan het speeltuintje om te komen ontdekken wie er dan bij jullie staat. Zij zullen jullie daar ook terug afzetten om 17u.

Jullie mogen deze vergadering zo goed mogelijk verkleed komen, want zondag 25/02 is het carnaval. Om 14u worden jullie verwacht aan het speeltuintje in jullie best verklede outfit. Om 17u worden jullie daar terug opgehaald.

Zondag 4/03 verwachten we jullie als soldaatjes om 14u aan het speeltuintje in strikte linie. Deze legervergadering wordt er jullie discipline en stiptheid aangeleerd door de commandanten. Om 17u keren we marcherend terug naar het speeltuintje.

-------WEEKEND-------
Ons tweede weekend zal doorgaan van vrijdag 9/03 tot en met zondag 11/03! JOEPIEEEE!!! Wij hopen dat jullie allemaal samen met ons op weekend gaan, want het thema is namelijk Bejaarden !!!! Wij verwachten jullie vrijdag 9/03 om 19u aan de scoutslokalen in Vlierbeek (Sneppenstraat 13, 3010 Leuven). Een half uurtje later start ons weekend echt met de eerste opening. Op hetzelfde adres komen jullie ouders jullie terug ophalen zondag 11/03 om 11u.

De informatie om jullie kapoen in te schrijven vinden jullie hieronder!
Indien er medicatie gegeven moet worden of nog iets gemeld moet worden, mag dit aan het begin van het weekend aan de leiding gegeven worden.
Opgelet! Medische fiches (online of op papier) moeten in orde zijn om mee op weekend te kunnen!

Voor degenen die niet goed weten wat mee te nemen, staat er beneden een meeneemlijst.

Voor verdere vragen mag je altijd een mailtje sturen op soetkin@damiaanscouts.be of gsm: 0470820168

Wij kijken er alvast heel hard naar uit!
Vriendelijke groetjes van jullie allerliefste leiding
Roxanne, Soetkin, Lize, Yannis, Lauren en Julie

Hoe inschrijven?
Door storting van de deelnemersbijdrage aan dit weekend, namelijk 15 euro op rekeningnummer BE70 7340 0388 1625
met melding "Kapoenenweekend + Naam + Voornaam" van je kapoen
Deze betaling dient te gebeuren vóór 6 maart.

Waar?
Scoutslokalen Vlierbeek
Sneppenstraat 13
3010 Leuven

Wanneer?
Van vrijdag 9/03 vanaf 19u tot zondag 11/03 om 11u.
Kapoenen worden door hun ouders afgezet en ook opgehaald!

Thema?
Bejaarden

Meeneemlijstje
-Hygiëne:
Tandenborstel
Tandpasta
Haarborstel
-Slaapgerief
Pyjama
Knuffel
Slaapzak
Matje/Veldbedje
Kussen
Zaklamp
-Overdag (kleren die vuil mogen worden)
Broek
Voldoende ondergoed en sokken
T-shirt
Warme pull
Jas
Stevige schoenen
Reservekledij
- ZEKER NIET TE VERGETEN
Verkleedkleren!!!! want het thema is Bejaarden

------- -------

Zondag 18/03 zullen we geen gewone gezelschapsspelletjes spelen, maar levende gezelschapsspelletjes. Jullie worden om 14u verwacht aan het speeltuintje om te ontdekken wat dat precies is. Hier worden jullie terug opgehaald om 17u.

Zondag 25/03 is het jammer genoeg GEEN vergadering voor jullie, want dan gaat de leiding zelf op leidingsweekend!
We verwachten jullie terug in april voor nieuwe spetterende vergaderingen

Dikke kussen van jullie allerliefste leiding,
Lize, Julie, Lauren, Soetkin, Yannis en Roxanne