Kawellen

Dag snottebellen,

Op zondag 4 februari is het Pizzavergadering!!
We hopen dat jullie goed kunnen koken en veel honger hebben want vandaag gaan we pizza's maken. Zo komen jullie te weten hoe je van vele ingrediënten een lekkere, krokante pizza kan maken. Twee ingredïenten kunnen we al verklappen, namelijk je goed humeur en een gezonde eetlust.

Zondag 11 februari is het Anti-Valentijn vergadering.
Zijn jullie die typische Valentijn vergaderingen ook zo kotsbeu? Heb je genoeg van cupido met zijn pijl en boog? Dan heb je geluk want deze zondag is er de Antivalentijnsvergadering!! We rekenen dan ook op een voltallige kawellengroep.

18 februari, een zondag is het weer de jaarlijkse leidingswissel.
Vandaag hebben we een verrassing voor jullie in petto: Het is is weer tijd voor een leidingswissel! Wie is jullie nieuwe leiding? Wel één ding is zeker: wij in elk geval niet. Als je wilt weten wie jullie nieuwe (toch wel minder leuke) leidinsploeg wordt, moet je maar afkomen en dan zul je het wel zien!

Zondag 25 februari houden we één grote levende gezelschapsspellendag!
Ooh nee! Wat is er nu gebeurd? blijkbaar zijn enkele spellen tot leven gekomen! Als dat maar goed komt. Jullie moeten elk tot levend gekomen spel tot een einde brengen om terug naar huis te kunnen keren. Tot dan!

Op zondag 4 maart gaan we eindelijk nog is naar het bos!
Vandaag gaan we lekker ravotten in de bossen van Wezemaal zoals de goeie oude tijd. Dus haal je stevige (bos)schoenen al maar uit de kast en kom om 14:00 naar het bos van Wezemaal. Om 17:00 is het al weer uit met de pret en gaan we terug naar huis.
Locatie: Aarschotsesteenweg 244-250

Beste jongens en meisjes, van vrijdag 9 maart tot zondag 11 maart komen de 2 leukste dagen van het jaar er eindelijk aan (op kamp na natuurlijk)! Ons tweede en langverwachte weekend van het scoutsjaar! Waar gaan we heen? Wat moeten we mee pakken? Deze info zal allemaal staan in de mail die nog zal volgen.

Op zondag 18 maart is het de vergadering waar iedereen elk jaar steevast naar uit kijkt. Techniekenvergadering!!
Vandaag gaan jullie te weten komen hoe het is om een echte scout te zijn. Wij gaan jullie namelijk alles leren over verscheidene technieken die altijd van pas kunnen komen. Een heel leerijke en onmisbare dag dus.

Zondag 25 maart is het helaas geen vergadering :-(
Jullie leiding zit namelijk weer samen om de rest van het jaar te plannen. We gaan jullie zeker missen, maar gelukkig is het volgende week al terug vergadering!

Veel groetjes van jullie leidingsploeg,
Silken, Britt, Viktor, Sander, Maarten, Ruben, Kevin en Bart xxx