Givers

Dag allerliefste givers, na een tijdje geen ‘gewone’ vergaderingen op zondag meer gehad te hebben, is dat vanaf nu opnieuw het geval!

We starten al meteen met een knaller, want op 2 februari is het verrassingsvergadering! Wat we daar juist mee bedoelen is voor jullie nog een raadsel. Jullie zullen dus moeten komen om te zien wat voor leuks we in petto hebben! Het is deze zondag uitzonderlijk ook geen groepsopening.

Do you want to build a snowman? Want op 9 februari is het sneeuwvergadering. Ook al valt er niet zo veel sneeuw meer in België, doe toch maar warme kleren aan, misschien ligt er wel sneeuw! De groepsopening is verplaatst naar deze zondag, dus vergeet niet dat we verzamelen aan het speeltuintje om 14u!

Leg die warme kleren nog niet te ver weg en zoek jullie beste ski outfit maar, want op 16 februari hebben we après-ski vergadering!
(en Valentijn is ook net gepasseerd… )

Hopelijk zijn jullie niet vies van een beetje Fristi, want 23 februari zou het wel eens kunnen dat jullie dit gaan drinken… op onze enige echte fristiquiz! Herbekijk wat afleveringen van de slimste mens met een glas fristi erbij, dat zou in je voordeel kunnen spelen ; )

Op 1 maart zullen jullie ons moeten missen, want het is namelijk leidingswissel. Voor 1 vergadering gaan jullie andere leiding hebben… en gaan jullie ons moeten missen! Maar geen nood, de week erna zijn we al terug : ) vergeet niet dat het groepsopening is!

Zoals jullie allemaal (hopelijk) weten, is het handig en belangrijk dat jullie enkele technieken onder de knie hebben, zoals sjorren, een vuur maken… Om dit even op te frissen of, voor leden die deze technieken nog niet zo goed kennen, is het techniekenvergadering op 8 maart. Een echte aanrader!

Ben je het beu om elke dag naar school te gaan in dezelfde saaie kleren, of om op de scouts elke keer hetzelfde hemd aan te doen? Geen nood, want dan is deze vergadering voor jou! Kom op 15 maart in je foutste, marginaalste outfit naar de scouts. Hoe marginaler, hoe beter!

Dan is het weer zover, ons tweede giverweekend! Dit zal doorgaan van vrijdag 20 maart tot zondag 22 maart en wij kunnen het thema al verklappen; Callboys & Callgirls! Meer informatie volgt nog via mail.

Op zondag 29 maart is het voor jullie helaas geen vergadering, omdat de leiding dan op leidingsweekend is. Deze zondag moeten jullie dus niet naar de scouts komen.

Veel x-jes van je leiding,
Simon, Charlie, Huib, Maarten, Yoric, Julie en Jasmine