Jin

Oh wat zijn we blij dat we jullie weer in levende lijve kunnen zien!! Wat een chance dat wij een totaalplaatje van 9 man hebben (exclusief leiding ofc) en dus niet moeten opsplitsen!!.De planning is hierdoor helemaal veranderd, hier onze laatste update.

Zondag 7 februari verwachten we jullie allemaal aan de lokalen in goeie stapschoenen of leuke regenbotten en kleren die nadien direct in de was mogen. Wordt leuk!

Vrijdag 12 februari gaan we aan de lokalen nog eens gezellig samenzijn en bijpraten aan een kampvuur. Zo zetten we jullie krokusvakantie goed in! (en hebben jullie dus 14 februari geen scouts en alle tijd van de wereld om Valentijn lekker privé te vieren)

Zondag de 21ste februari is het aan Daan en Marie om een leuke corona-proof activiteit te voorzien. Marie we missed uuuu, blij dat je terug bent xxx

Zondag 28 februari mogen Ine en Ranya hun beste speltalenten bovenhalen, want deze vergadering mogen jullie naar wens inplannen woehoeww

Zondag 7 maart steken we onze slimme koppen bij elkaar, en bereiden we onze quizzz voor. Hoe deze er precies uit gaat zien maakt niet uit (al zal deze vanzelfsprekend online zijn), quizvragen hebben we sowieso nodig.

Zaterdag 13 maart zetten we de laatste puntjes op de i en doen we onze heuse Jinquiz – 2021! We laten tegen dan nog weten om hoe laat we jullie verwachten en/of wij al dan niet online of in real life afspreken. (zondag 14 maart is het dus geen scouts)

Zondag 21 maart verwachten we jullie zoals gewoonlijk om 14u aan de lokalen. De specifieke invulling is voor ons een weet en blijft voor jullie nog een vraag :)

Het weekend van 28 maart hopen wij nog steeds op een leidings-weekend-achtig-iets dus zal er normaal gezien geen scouts zijn…

Tot snel!!!
We kunnen niet wachten om terug “normale” zondagen met jullie aan de lokalen te hebben!

We miss uuuu

Xoxo de jinleiding