Kapoenen

Allerliefste kapoenen 


 

Ook in februari en maart staat jullie leidingsploeg klaar om jullie te verrassen met een heleboel spetterende activiteiten! Zijn jullie al een beetje benieuwd? Jullie komen hier (al een beetje) te weten wat er jullie te wachten staat! 


 

Op zondag 7/02 steken we de handen uit de mouwen en nemen we onze lijmstift bij de hand. We gaan namelijk de allermooiste, coolste en creatiefste knutselwerkjes maken! Haal jullie artistieke en fantasierijke talenten maar boven! We verzamelen om 14u aan het speeltuintje aan de Bosstraat en om 17u mogen jullie daar weer opgehaald worden. 
 

Op zondag 14/02 komt de enige echte Cupido langs om 14u aan het speeltuintje aan de Bosstraat om de fameuze Valentijnvergadering te organiseren. Hij gaat al zijn liefdespijlen op jullie afschieten! Zullen jullie die liefdevolle projectielen kunnen ontwijken? Jullie leidingsploeg is er rotsvast van overtuigd dat jullie om 17u smoorverliefd naar huis zullen gaan! 
 

Op zondag 21/02 mogen jullie – joehoe! – verkleed naar de scouts komen. Het is immers Carnaval en dat moeten we met een groot verkleedfeest vieren! Jullie worden verwacht om 14u aan het speeltuintje als een monster, als een konijn of misschien wel als een everzwijn! Om 17u mogen alle gekke beestjes, superhelden, toverdieren enzovoort naar huis keren. 

Op zondag 28/02 nemen jullie best jullie vergrootglas mee, want het is detectivevergadering! Voor deze speurtocht worden jullie dan ook verwacht om 14u aan het speeltuintje aan de Bosstraat. Daar mogen jullie weer opgehaald worden om 17u na de geheimen van de Damiaanscouts ontdekt te hebben!  

Op zondag 7/3 toveren we alle kapoenen om tot stokoude mensen! De kapoenen zijn geen jonge kinderen meer, maar echte bejaarden! Met een stok in de hand en grijze – of zelfs witte! – haren verwachten we jullie aan het speeltuintje aan de Bosstraat om 14u! De vermoeide bejaarden mogen dan weer naar huis gebracht/geholpen worden om 17u 

Op zondag 14/3 gaan we op safaritocht! Ben jij een brullende leeuw? Een sluipende tijger? Een bombastische olifant? Wij gaan álle dieren ontdekken in de uitgestrekte savanne! Onze excursie start om 14u aan het speeltuintje aan de Bosstraat. Om 17u trekken de vermoeide avonturiers en de grote beestenboel naar huis. 
 

Op zondag 21/3 duiken we met alle kapoenen de sensationele middeleeuwen in. Vuurspuwende draken, massieve sprookjeskastelen, magische wezens, dappere jonkvrouwen en moedige ridders komen allemaal aan bod tijdens deze middeleeuwse vergadering! Neem je zwaard bij de hand, een toverdrankje in je broekzak en zet een helm op je hoofd, want dit wordt een onvergetelijke namiddag. We verwachten alle betoverende kapoenen om 14u aan het speeltuintje en om 17u mogen jullie daar opnieuw opgehaald worden.  

Op zondag 28/3 maken we een heuse wereldreis: Australië, Duitsland, Polen, Korea, Colombia, Canada, Uganda en nog veel meer! Wat neem ik mee: bergschoenen, een rugzak, een schattig petje en een rugzakje vol met zonnestralen! Deze boeiende tocht begint om 14u aan het speeltuintje aan de Bosstraat. Onze cirkelvormige expeditie eindigt bij het speeltuintje aan de Bosstraat om 17u


 

Vergeet jullie bovendien zeker niet elke week in te schrijven!  

Dikke kussen van jullie allerliefste leiding

Mira, Lauren, Nathalie, Silken, Saar, Jules, Nils, Arne, Wout & Yannis