Jonggivers

Dag allersterkste jonggivers AKA de ijsberen van de scouts,

Na veel gespeeld, gestreden en natuurlijk het vallen  in de sneeuw is het tijd voor nieuwe uitdagingen in de maand februari. Er staan dan ook vele leuke activiteiten op het programma! We wish you luck!!

De maand beginnen we met een mega-awesome dorpsspel op zondag 7 februari. We zullen ons dorp verkennen en onveilig maken door middel van een groot, super leuk spel. Dit is de eerste vergadering van de maand dus vergeet niet dat het groepsopening is. De leiding wacht jullie dus op aan het speeltuintje van de Bosstraat om 14u. De vergadering zal zoals gewoonlijk afgelopen zijn om 17u30.

Op zondag 14 februari gaat ons klein half naakt ventje met zijn pijlen rondschieten en misschien raakt hij wel iemand van jullie. Natuurlijk weten jullie dat dit ventje onze baby Cupido is en dit betekent Valentijn!!! Hoezeeeee, op deze vergadering kan je eindelijk je gevoelens uiten aan je crush en misschien mag je hem/haar zelfs vastpakken (hou het wel beschaafd aub ;) ) De normale uren zijn van toepassing.

Ondertussen zitten we al voorbij de helft van de maand februari. Dit wil zeggen dat we nekeer associaal gaan doen! Het is namelijk gescheiden vergadering vandaag! Deze gaat door op 21 februari! Hierin worden de jongens en meisjes gesplitst in twee groepen en doen in deze groepen elk hun eigen ding. De jongens zullen rondlopen als macho's en de beer uithangen op het veld, terwijl de meisjes echte meisjesdingen gaan doen. Ook hier de normale uren.

Als laatste activiteit, die gehouden wordt op 28 januari, is het een omgekeerde vergadering. Wat houdt dit in? We doen een normale vergadering, maar dan omgekeerd! Hou je hoofd er maar bij kleine jonggivertjes! Wat vaststaat is dat de vergadering start om 14u en gedaan zal zijn om 17u30.

Daarnaast willen we nog meegeven dat ons tweede weekend zal doorgaan van 8 tot 10 april. Meer informatie komt er in het maandblad van maart.

Nog vele kusjes en knuffels van jullie leiding,
Yoric, Gil, Charlie, Jolan, Simon F, Simon D, Thomas, Laura en Kenric
xoxo