Kapoenen

Dag fantastische, flinke, fleurige, fantasievolle, feestende, fenomenale, formidabele en fluweelzachte kapoenen!De maand fffffffffebruari is aangebroken. Het wordt een maand vol gekke, romantische en super toffe vergaderingen! Wij hebben er al heeeeeel veel zin in!

Deze maand beginnen we met de gekste vergadering van het hele jaar! Het is namelijk CARNAVAL!! Joepiiieee! Zondag 7 februari mogen jullie eens diep in jullie verkleedkoffer gaan kijken en jullie gekste kostuum aandoen. Wil je graag komen als een aap, prinses, ridder, indiaan of misschien wel als een banaan, dat mag allemaal! We spreken af om 14:00 aan het speeltuintje in de Bosstraat voor de groepsopening

.

De romantiek hangt in de lucht, de vlindertjes fladderen voorbij, je loopt met je hoofd in de wolken,… Jaja het is weer de tijd van het jaar voor een vergadering vol liefde. Op zondag 14 februari, beter bekend als valentijn, gaan we valentijn vieren! Dit is het moment om je geliefde een stiekeme knipoog te geven, maar niet getreurd voor kapoenen zonder liefje. De leiding zal genoeg liefde meenemen voor iedereen! Op de gewone uren

Op zondag 21 februari gaan we onze handen uit de mouwen steken. Het is Techniekenvergadering. We gaan jullie echt scoutsmannen en scoutsvrouwen maken. Om dit te worden moet je natuurlijk kunnen sjorren. Huh? Wat is dat? Da ken ik ni! Geen nood! Wij zullen jullie alle scoutstechnieken aanleren zodat jullie later in jullie tuin een super grote boomhut kunnen bouwen! Alweer op de gewone uren (14:00-17:00) aan de Bosstraat.

De laatste vergadering van deze maand, maar zeker niet de stomste! Trek jullie legerkleren, helm, en stevige schoenen maar aan want het is legervergadering! Op zondag 28 februari gaan we als echt legervrouwen en mannen een super geheime missie oplossen. Maar om dit te doen moeten jullie natuurlijk eerst alle kneepjes van het vak leren. Marcheren, zingen, sluipen en verstoppen. We verwachten jullie allemaal om 14:00 stipt aan de bosstraat om een perfect vierkant te maken. En jullie ouders komen terug om 17:00 om hun legermannen/vrouwen terug mee naar huis te nemen.

BELANGRIJK: Het weekend van 18-20 maart gaan we met z’n allen op weekend!!!! whoooohoooow!! Het wordt vast super tof, denk maar terug aan vorig weekend. Meer informatie zoals uren, locatie, thema,… zullen jullie krijgen via mail, maar je kan alvast dit weekend vrijhouden.

We kunnen jullie niet missen, dus komen, komen, komen!

Dikke kus van Lien, Roxanne, Britt, Stef, Jochen, Viktor, Roel, Jasper en Robbe.