Kawellen

Allerbeste kawellen, zet jullie al maar schrap voor de maand februari. De kawellenleiding, van de beste tak in de Damiaanscouts, heeft weer enkele onvergetelijke zondagen voor jullie, de beste leden van de Damiaanscouts, klaar staan!

Voor de vergadering van zondag 7 februari zou ik alvast niet te veel drinken en nog een paar afleveringen van jullie favoriete quizprogramma herbekijken. We houden de enige echte fristiquiz, er zullen liters van deze rose, volmaakte vloeistof aanwezig zijn, dus vergeet zeker niet te komen!

Zondag 14 februari is het de liefdesdag van het jaar, iedereen op aarde viert dan valentijn en aangezien de beste tak van de beste scouts niet onder kan doen hebben we het grote valentijnsspel voorbereid. Geen paniek als liefde niets voor jou is, iedereen kan  namelijk meedoen aan het spel, met liefde of zonder liefde.

Eindelijk is het zover! Zondag 21 februari is het tijd voor de lekkerste vergadering van het jaar. We houden dessertenvergadering en gaan ons buikje lekker kunnen volsmullen. Zoals de naam al doet vermoeden gaan we dessertjes maken, er zal voor ieder wat wils zijn!

Het laatste weekend van februari, 27 en 28 februari gaan we op het tweede kawellenweekend. We gaan ons zeker en vast even hard amuseren als op het eerste weekend. Een mail met meer informatie in verband met de locatie en andere noodzakelijke zaken volgt nog.  Het thema kunnen we jullie al wel verklappen: sport!  Verkleed je zeker in je allergrootste sportheld: Usain Bolt, Cristiano Ronaldo, Roger Federer, Tom Boonen of als een rode duivel...

Jullie favoriete leiding: Marieke, Tine, Bram, Bart,Siebe, Roel, Charlie, Tom, Roeland