Woordje van de groepsleiding

Beste ouders en scoutsleden,

Hopelijk zijn jullie 2022 goed gestart want wij vliegen erin!

In januari hebben we jullie spijtig genoeg niet kunnen ontvangen op ons spaghettiweekend. Maar gelukkig hebben de jins deze maand hun jaarlijkse quiz! Op vrijdag 25 februari kunnen jullie jullie hersens komen kraken in het gemeenschapscentrum de Bosstraat. Daar zullen de jins jullie een stevig quiz voorschotelen met natuurlijk de perfect bijpassende drank! Meer uitleg volgt.

Daarnaast gaan de vergaderingen weer een stukje vlotter gaan door de recente nieuwe maatregelen. Natuurlijk blijft onze leiding ervoor zorgen dat alles zo veilig mogelijk verloopt!

Op 20 februari is het leidingswissel. Dan krijgen jullie voor 1 keer een totaal andere leiding die met jullie de zotste dingen gaan doen!

In maart gaan de jins jullie nog is culinair verwennen. Na de geslaagde wafelenbak volgt er nu een artisanale koekjes verkoop op 6 maart! Alle uitleg daarover volgt nog via mail en facebook.

27 maart gaan jullie ons moeten missen want dan gaat de leiding op leidingsweekend en is het dus geen scouts! Want ook die fantastische leidingsploeg moet gesoigneerd worden.

Ziezo dat wordt het voor februari en maart.
Houdt het veilig en tot zondag!

Stevige linker,
De groepsleiding