Givers

-       6 februari 
Vandaag gaan we ons al een beetje voorbereiden op het kamp, want we gaan koken zoals we dat op kamp gaan doen. Het is namelijk woudloperskeuken! Deze vergadering zal in tegenstelling tot andere vergaderingen beginnen om 10 uur in de voormiddag en zal eindigen om 2 uur.


-       13 februari
Neem je schort maar van de haak en je keukengerief in de hand, want vandaag gaan we ons volledig uitleven in de keuken met het maken van dessertjes!! Om 14 uur gaan we van start met het bakken.
 

-       20 februari
 
Met spijt in het hart moeten we jullie meedelen dat wij (jullie megacoole leiding) er vandaag niet zullen zijn om jullie namiddag op te fleuren. Het is namelijk leidingswissel, dus er zullen nieuwe gezichten voor jullie staan. Om 14 uur komen jullie erachter wie dit zijn tijdens de groepsopening.
 


-       27 februari
 
Vandaag is de dag dat we erachter komen welk geslacht voor 1 dag nu het sterkste, slimste en beste is tijdens de spannende battle of the sexes! Deze strijd wil je zeker niet missen dus zie zeker dat je om 14 uur klaar staat om te bewijzen dat je beter bent dan het andere geslacht (voor 1 dag).

-       4 maart tot en met 6 maart 
 
Je kan het wel raden, het is tijd voor ons tweede weekend!!! Houd deze data zeker vrij, want het gaat minstens even leuk zijn als de vorige keer. De exacte details worden nog op tijd meegedeeld via mail, dus hou deze zeker in de gaten.
 

-       13 maart
 
Vandaag doe je best stevig schoenen aan en kleren die vuiler mogen worden dan anders, want het is bosspel. Zoals gewoonlijk fietsen wij samen naar het bos, dus zie dat je zeker met de fiets om 14 uur aan de lokalen bent.
 

-       20 maart
 
Trek vandaag je sportiefste kleren maar aan, want we gaan er voor de volle 100% voor gaan tijdens deze sport en spel vergadering. Dus om 14 uur zien we iedereen graag iedereen volledig uitgerust in trainingspak, zodat we er meteen kunnen invliegen.
 

-       27 maart
 
Helaas is het vandaag geen vergadering.