Jonggivers

6/2        Dessertjesvergadering
Het is weer hoog tijd om de schorten, bakplaten en staafmixers boven te halen want we gaan dessertjes maken! Ben jij een heus baktalent, kan jij nogal ferm petit-beuren of chocomoussen, of ben jij gewoon een geweldige zoetebek, kom dan zeker af ;-). Afspraak om 14u aan de lokalen!

13/2     Battle of the Sexes
Jullie voelden het waarschijnlijk al wel komen. Bijna Valentijn, bijna weer tijd voor al dat melige gedoe, maar gelukkig zal daar niets van te merken zijn op deze Anti-Valentijnsvergadering. Geen koppeltjes dit jaar, in de plaats daarvan scheiden we de jongens van de meisjes en gaan we op zoek naar het sterkere geslacht in een waardige Battle of the Sexes, die zal doorgaan aan onze

20/2     Leidingswissel
Jammer genoeg moeten we jullie meedelen dat op 20/2 wij, de geweldige jonggiverleiding, jullie geen leuke vergadering zullen voorzien. Maar er is ook goed nieuws, want op die dag krijgen jullie een volledig andere leidingsploeg voorgeschoteld die dat ongetwijfeld even goed gaan doens als ons. Wie deze mystery-leiding zijn? Daar kom je enkel en alleen achter door om 14u aan de lokalen te staan! ;-)

27/2     Harten aas vergadering
Opgepast, want vandaag spelen we niet zomaar een spel hoor. We spelen namelijk het spel met de beruchte harten aas. Ben jij een echte durfal, Of ben je heel erg goed in juist niet de harten aas trekken? Kom dan zeker naar de lokalen tegen 14u om er achter te komen waarom deze kaart zo geroemd is!

6/3 Woudloperskeuken
Zoals elke doorwinterde scout weet, is koken en een absolute must om te overleven in het woud. Daarom gaan we ons alvast voorbereiden om met de ingredienten die de natuur ons geeft een lekker maaltijd te maken.
We verwachten jullie om 9u stipt aan de lokalen. De vergadering duurt tot 13u.

11/3 tot 13/3 Jonggiver weekend
Het is tijd voor het tweede jonggiver weekend!!! De leiding heeft weer een heel tof avontuur voor jullie klaargestoomd. We kunnen nog weinig zeggen over de precieze locatie, maar daar moeten jullie je geen zorgen over maken. Een mail met verdere info komt nog, samen met een materiaallijst en het thema. Hou dus zeker je mailbox in de gaten.

20/3 vetzakken vergadering
Tijd om het beest in ons nog eens los te laten. Doorheen het jaar zijn we te proper naar ons goesting, dus daar gaan we rap eens iets aan veranderen. Trek je vuilste kleren aan, zet je smerigste muts op en bereid je voor op een heerlijk vies dagje.
Trek dus zeker niet je zondagskleren aan, maar je allerslechtse paar kleren, die zowel kapot als (extreem) vuil mogen worden. we verwachten jullie om stipt 14u aan de lokalen.
PS het kan misschien geen kwaad om reserve kleren mee te nemen.

25/3 tot 27/3 leidingsweekend – dus geen vergadering
Een scoutsjaar voorbereiden kost veel moeite en vooral veel voorbereiding. Om er voor te zorgen dat alles vlot verloopt, moet de leiding dus op leidingsweekend. Hier zal er druk vergaderd worden om alles te doen wat we kunnen om het jaar nog beter te maken. Bijgevolg is er dus geen zondagse vergadering. We zien jullie volgende week!