Kapoenen

Hallo liefste kapoentjes, voor maart en februari hebben wij weer de leukste vergaderingen voorbereid. Zet je al maar schrap!!!
 
Hiep, hiep, hiep, hoera. Deze zondag 6 februari zijn wij allemaal jarig!!!! Het is namelijk iedereen-is-jarigvergadering. Zet dus jullie feesthoedjes al maar op en zet de taart maar op tafel, want ook deze vergadering gaat een heus feest worden. De verjaardagsvarkentjes mogen komen aanschuiven voor de festiviteiten om 14u aan het speeltuintje van de Bosstraat
Na gespeeld en gefeest te hebben mogen de ouders hun kapoentjes weer komen ophalen op dezelfde locatie om 17 uur

Voel je de vlindertjes al in je buik? Dat zal vast komen, omdat het Valentijn is!!!! Ja hoor, ook bij de kapoenen gaan wij deze zondag 13 februari Valentijn vieren. De ouders mogen hun tortelduifjes afzetten om 14 uur aan het speeltuintje van de Bosstraat. En om 17 uur mogen de kapoentjes terug naar huis. Misschien zelfs met twee!!

Deze zondag 20 februari gaat de leiding er jammer genoeg niet bij zijn, want het is leidingswissel!!!! Jullie zullen dus een andere leiding leren kennen en wij kunnen jullie garanderen dat ze niet zullen bijten. Wees deze vergadering extra vriendelijk en lief, opdat we kunnen laten zien dat de kapoenentak de leukste tak is!!! Wat houdt de vergadering in? Dat is nog een geheimpje. Jullie zijn allemaal welkom om 14 uur aan het speeltuintje van de Bosstraat en om 17 uur mogen jullie ook weer op dezelfde plek opgehaald worden.

Dit weekend 25-27 Februari kan je de coolste cowboy zijn of de griezeligste heks. Het kan allemaal want het is carnavalsweekend. Jullie mogen jullie allemaal verkleden op de creatiefste manier mogelijk. VERRAS ONS!!! We zien jullie allemaal dit weekend op de Heidebergstraat 266 Kessel-Lo. Wij kunnen niet garanderen dat het  weekend zal doorgaan wegens de coronaregels maar we duimen alvast enorm. Meer informatie zal nog volgen via een mail.

Schakel je hersenen maar al aan en maak het slimste team met een spannende teamnaam. Want op zondag 6 maart doen we een quiz. Maar wat is het thema van de quiz? Dit is een verrassing, dus houd je maar klaar want de quiz gaat misschien over een gitaar. We verwachten jullie om 14 uur aan het speeltuitje van de Bosstraat. Om 17 uur kunnen jullie ouders jullie weer aan het speeltuintje oppikken.

Op zondag 13 maart is het een mysterieuze vergadering. Ra ra ra, wat zou het zijn? Weet je het niet? Geen zorgen, want plezier gaan we zeker hebben. We spreken zoals altijd af om 14 uur aan het speeltuintje van de Bosstraat. Om 17 uur mogen
 jullie opnieuw opgehaald worden aan het speeltuintje. 

Zie hier zie daar er staan allemaal knutselaars klaar. Op zondag 20 maart is het knutselvergadering. Kunstwerken gaan we maken, misschien schilderen we wel op een heel groot laken. We spreken af om 14 uur aan het speeltuintje van de Bosstraat. Om 17 uur mogen alle kunstenaars, schilders en beeldhouwers opgehaald worden aan het speeltuintje; 

Op 27 maart is het helaas geen vergadering. De leiding is er niet, want we gaan met alle leiding op weekend. Jullie hoeven niet verdrietig te zijn, want volgend weekend wordt het weer heel fijn.  

Vele groeten van jullie kapoenenleiding
Nils, Pieter, Wout, Ine, Lauren, Marie, Yannis, Mira, Soetkin en Jules