Givers

Liefste givertjesssss,

1 januari is de eerste zondag van het jaar. We zouden het jaar niet beter kunnen starten met een scoutsvergadering maar jammer genoeg zitten we met die verplichte familiefeesten op deze mooie feestdag. Daarom is het geen vergadering.

08/01/2017

DRIEKONINGEN, DRIEKONINGEN, GEEF MIJ NE NIEUWEN HOED. MIJNEN OUWE IS VERLSETEN, MEN MOEDER MAG HET NI WETEN EN MIJN VADER HEEFT HET GELD, OP DE ROOSTER GETELD!

Om 2017 mooi te starten verzamelen wij op zondag 8 januari op het kerkplein, want we gaan Sterzingen. Jullie zullen dus helaas wel vroeg uit je bed moeten kruipen, aangezien we traditiegetrouw ook naar de mis gaan. Daarna gaan we alle straten van Wilsele rond om driekoningen te zingen en zo geld in te zamelen voor het goede doel (dit jaar Ajpopoli). De lekkernijen die jullie er bovenop krijgen, mogen jullie zelf opeten... Natuurlijk is het veel leuker als we verkleed door de straten kunnen trekken, dus verkleed je maar in een echte koning of koningin. Voor het sterzingen worden jullie allemaal aan de kerk van Wilsele verwacht om 9u, waar we eerst een mis gaan bijwonen. Daarna trekken we de straten op om te gaan zingen. Na het sterzingen krijgt iedereen nog een lekkere pannenkoek (meerdere) aan de scoutslokalen, waar jullie om 14u mogen vertrekken naar huis.

13/01/2017

Vrijdag de 13de AAAAAAAAAAAAAH spannend, ongeluk, examens voor jullie leiding!! (Tessa heeft vandaag mondeling examen Molecular Medicine, vergeet haar geen succes te wensen !! ) Maar voor jullie voorzien we een heuse examenactiviteit, hierover vinden jullie ook nog meer info elders in het maandblad, in de facebookgroep en via mail!

21/01/2017

Wie de slimste mens volgt zal deze vergadering een stapje voor zijn. Het is namenlijk quiz vandaag!! Bereid jullie maar voor op spannende rondes waar secondes het verschil maken! We spreken af op de gewone uren en verzamelen aan het lokaal zoals altijd

Zondag 29 januari is er spijtig genoeg geen vergadering wegens het spaghettiweekend, maar wees zeker niet getreurd want we zien elkaar hopelijk daar! Het spaghettiweekend gaat dit jaar door het laatste weekend van januari. Kom allemaal genieten van spaghetti met zelfgemaakte, overheerlijke saus. Je kan zowel zaterdag 28 januari (17u30-21u30) als zondag 29 januari (11u30-

14u30) komen eten. Het zal net zoals vorig jaar doorgaan in de Sportoase De Toren in Rotselaar bij gebrek aan een grote zaal in Wilsele. Kom dus zeker allemaal massaal spaghetti eten, pak je vrienden, je familie, ... maar allemaal mee! Want het is goeie ;)

Kusjes en knuffels,
Jappe, Lize, Bram, Tessa en Roel