Kawellen

Dag allerliefste kawellen! 

Na elkaar twee weken enorm te moeten missen, zien we jullie op zondag 8 januari terug! Deze vergadering zal volledig in het teken van nieuwjaar staan, want we gaan allemaal samen sterzingen. Jullie zullen dus helaas wel vroeg uit je bed moeten kruipen, aangezien we traditiegetrouw ook naar de mis gaan (op weekend is gebleken dat vroeg opstaan geen probleem is ;) ). We gaan alle straten van Wilsele rond om Driekoningen te zingen en zo geld in te zamelen voor het goede doel (dit jaar Ajpopoli). De lekkernijen die jullie er bovenop krijgen, mogen jullie zelf opeten... Natuurlijk is het veel leuker als we verkleed door de straten
kunnen trekken, dus verkleed je maar in een echte koning of koningin. Voor het sterzingen worden jullie allemaal aan de kerk van Wilsele verwacht om 9u, waar we eerst een mis gaan bijwonen. Daarna trekken we de straten op om te gaan zingen. Na het sterzingen krijgt iedereen nog een lekkere pannenkoek aan de scoutslokalen, waar jullie om 14u opgehaald mogen worden. 

zondag 15 januari kunnen jullie best allemaal zo droog als de sahara naar de scouts komen. We gaan namelijk een mega-coole-super-toffe fristi-quiz houden, waarbij iedereen heel wat fristi zal moeten drinken. Komen is dus de boodschap, want wie houdt er nu niet van lekker veel fristi? ;) Deze activiteit zal doorgaan op de normale uren, tussen 14u en 17u. 

Aangezien de meeste van jullie super toffe leiding in de maand januari examens hebben, houden we op zondag 22 januari een rustdag. Elkaar weer eens een week niet zien kregen we dan ook weer niet over ons hart, daarom houden we op vrijdag 20 januari een gezellige filmavond aan de lokalen. Welke film het gaat worden is momenteel nog een verrassing, maar als jullie houden van wat popcorn en gezelligheid, is aanwezig zijn zeker de boodschap!!! 

Zondag 29 januari is er spijtig genoeg geen vergadering wegens het spaghettiweekend, maar wees zeker niet getreurd want we zien elkaar hopelijk daar! Het spaghettiweekend gaat dit jaar door het laatste weekend van januari. Kom allemaal genieten van spaghetti met zelfgemaakte, overheerlijke saus. Je kan zowel zaterdag 28 januari (17u30-21u30) als zondag 29 januari (11u30-

14u30) komen eten. Het zal net zoals vorig jaar doorgaan in de Sportoase De Toren in Rotselaar bij gebrek aan een grote zaal in Wilsele. 

Wij kijken alvast weer uit naar onze mega-vette planning en we twijfelen er niet aan dat jullie dezelfde kriebels voelen!

Duizend kusjes van jullie leiding, Tom, Viktor, Roeland, Britt en Lisa!