Givers

Geachte Gidsen en Verkenners

Allemaal goed en wel bekomen van al het feestgedruis, uit jullie bed gesukkeld op de eerste dag van het jaar en vervolgens ongemakkelijk lief en amusant moeten spelen op menig familiefeest. Dat klinkt als januari! Wel, op de scouts gaan wij gewoon keihard voort. Bij wijze van nieuwjaarsgeloftes nemen we ons voor:

• Meer op te merken hoe goed ons lokaal is opgeruimd
  • Met meer volk op weekends te gaan
  • Meer croque monsieurs te bakken in lookboter
  • Inspiratie te halen uit de blijdschap waarmee Julie een fietspomp uitpakt
  • Allemaal even competitief te worden als zogenaamde “Jokke K”
  • Nóg meer langs paaldansende vrouwen hun huis te fietsen (ja jullie jongens)
  • Nog net iets boeiendere kreten te verzinnen

Maar genoeg van deze nonsens, laat ons even bekijken wat we allemaal zullen uitsteken in 2016.

3 januari: sterzingen

Hoezee, tijd voor de jaarlijkse zangstonde! Meer info vinden jullie in het woordje van de groepsleiding, op de site en krijg je ook nog via mail.

9 januari: examenactiviteit

Opgelet! Deze activeit zal ‘s avonds doorgaan. Wat we gaan doen blijft echter nog een verrassing ;) Met verrassing bedoelen we trouwens ook echt verrassing, niet in de zin van ‘de leiding gebruikt verrassing als excuus want heeft nog geen idee wat we effectief gaan doen’. Neen! We weten het al wel en het wordt bijzonder leuk! Meer info volgt dus.

17 januari: geen vergadering

De leiding zit nu volop in de examens. Hierdoor is het voor één keer geen vergadering.

24 januari: Techniekendag

Haal jullie sjormatrak al maar boven want de materiaalploeg gaat jullie de kneepjes van het scoutsvak aanleren. Zin om de allernieuwste knoop te leren of om iets super chique te sjorren? Kom dan zeker deze zondag.

30-31 januari: spaghettiweekend

Honger? Geen probleem, dat lossen we op. Iedereen is welkom op onze cullinaire hoogmis van het jaar! Jullie worden ook verwacht om een handje toe te steken met de opbouw/afbouw/opdien/afwas/… Hierover volgt nog meer info.

Ciaowkes bykes

CYAH in February