Jonggivers

Hallowkes mega jonggivers,

Na een maand vol speciale activiteiten (Sinterklaas, schaatsen, kerstfeestje…) is het tijd voor een
nieuw, gezond, gelukkig, leerrijk, maar vooral scoutesk 2016!!!

En of we er vliegensvlug invliegen?!

3 januari is de eerste vergadering er al! We gaan namelijk sterzingen! Zoals we vroeger voor goede doelen als Plan International en Ajpopoli geld gingen ophalen, helpen we dit jaar graag de Brailleliga verder met het geld dat jullie verdienen door te zingen. Voor meer info hierover verwijzen we graag naar het woordje van de groepsleiding.

Op zaterdag 9 januari zit een groot deel van de leiding midden in de examens. (oooooooh :( ) Maar geen getreur, want op deze zaterdag kunnen we weer allemaal bij elkaar zijn op onze examenactiviteit (verrassing). Het uur en waar jullie verwacht worden, zullen nog meegedeeld worden via mail. Zeker komen, want het zal suuuper leuk worden.

Op 17 januari gaat de heuse sneeuwvergadering van de jonggivers door. Frank Deboosere heeft al laten weten dat er een enorm pak sneeuw wordt verwacht. :)
We verzamelen om 14u aan de lokalen, natuurlijk warm ingeduffeld, om daarna om 17u30 naar huis terug te keren.

Zoals jullie wel weten gaan er om de 4 jaar de Olympische Winterspelen door. Raar maar waar, deze vinden toevallig plaats op 24 januari aan de scoutslokalen van de Damiaanscouts van Wilsele! Jullie freestyle skiers/snowboarders, kunstschaater(essen)s, ijshockeyers … zijn de vertegenwoordigers van ons Belgenlandje. Train maar goed zodat jullie die zondag om 17u30 met de gouden medaille naar huis kunnen gaan! Afspraak om 14u aan de lokalen.

Spijtig genoeg loopt januari bijna op zijn einde, maaaaaar het weekend van 30 en 31 januari kunnen jullie komen proeven van de overheerlijke ‘scoutsspaghetti’. Dit jaar zal het spaghettiweekend in de Sportoase De Toren in Rotselaar doorgaan! Meer info vinden jullie in het voorwoord!

Klinkend op het nieuwe jaar!

Laura, Thomas, Jolan, Simon, Simon, Gil, Charlie, Kenric en Yoric