Kapoenen

Hallooo kapoenen!

December was 1 groot feest! We kregen de sint op bezoek, we gingen schaatsen, we hadden een super leuk kerstfeestje. Zijn jullie ondertussen terug uitgerust voor een spetterend nieuw jaar? Wij hopen van wel want het wordt een nog groter feest deze maand!!

We beginnen het jaar goed op zondag 3 januari want we gaan ons allemaal verkleden als echte koningen! We gaan dit natuurlijk niet zo maar doen. We gaan Driekoningen zingen in ruil voor centjes voor het goede doel, de blinden mensen helpen. Na het zingen vullen we onze buikjes met lekker pannenkoeken en chocomelk. Meer info krijgen jullie nog per mail.

Zondag 10 januari gaan we gezellig bij elkaar kruipen bij een leuke film. Wij nemen alvast onze lievelings knuffel mee, jullie hopelijk ook? Kussens, knuffels, dekentjes alles mag mee om er een echte knuffelhoek van te maken. Voor dat de film begint, spelen we nog een geweldig leuk spel waarbij we super veel snoep kunnen verzamelen die we tijdens de film lekker gaan opeten.

We wachten op jullie in het speeltuintje aan de Bosstraat om 14u en jullie mama’s en papa’s mogen jullie daar terug komen ophalen om 17u.

Zondag 17 januari is het nog een heel grote verassing wat we gaan spelen maar we kunnen wel al iets verklappen. We gaan levensgrote gezelschapsspelletjes spelen! Je mag je verkleden in een dobbelsteen of naar de scouts vliegen op je pion.

We spreken af op de gewone uren van 14u tot 17u aan de Bosstraat!

Wij gaan smullen!! Zondag 24 januari gaan wij de lekkerste dessertjes ooit maken. We hebben alvast 1000 kilo chocolade gekocht en 100 bussen slagroom. Nu hebben we enkel nog jullie hulp nodig om daar iets lekkers mee te maken.

We verwachten jullie van 14u tot 17u aan de bosstraat.

Het laatste weekend van januari is het ons lekker spaghettiweekend! Neem jullie ouders maar mee want wij verwachten jullie allemaal om een overheerlijke spaghetti te komen eten. Meer info krijgen jullie nog per mail.