Kawellen

Liefste kawellies,

Water, Vuur, Lucht en Aarde, de 4 elementen worden ook deze maand verwacht op de scouts! Met enkele speciale en enkele iets minder speciale, maar nog steeds super mega kei toffe vergaderingen, komen we de koudste maand van het jaar wel door.

Beginnen doen we met sterzingen op 3 januari. De opbrengst hiervan gaat naar het goede doel: ‘’De Brailleliga België’’.  Achteraf is er voor iedereen die mooi gezongen heeft, wat chocomelk en overheerlijke pannenkoeken. Voor meer informatie, zie mail.

10 Januari is het nog eens een gewone vergadering. Jullie worden verwacht als heuse dieren aan de bosstraat om 2u. Nadat we met zijn allen het grote dieren spel hebben gespeeld, mag om half 5 de hele beestenbende terug worden opgehaald aan de bosstraat.

Januari is de leukste tijdvan het jaar voor een groot deel van de leiding: examens! Daarom gaan we zaterdag 16 Januari in de avond allemaal samen gezellig een film kijken ter ontspanning. Als je een leuke film thuis hebt liggen, zoals de Lion King dan mag je die zeker meenemen.  Breng ook zeker een kussen of dekentje mee om het extra gezellig te maken. Meer informatie volgt via mail.

 Zondag 24 Januari spelen we met de allerleukste leiding memory. Ga dus maar op tijd slapen zaterdag zodat jullie fris zijn. 
 

Prettige feestdagen en een gelukkig 2016 gewenst vanwege de kawellenleiding