maart

Beste scoutsvrienden,

De maand maart is aangebroken en de lente staat voor de deur. Het teken om buiten te spelen en elke zondag naar de scouts te komen!

Zondag 6 maart is het spijtig genoeg geen scouts. De leiding gaat dit weekend op leidingsweekend. Zij gaan zich nog eens volledig uitleven en een heel weekend leuke scoutsspelletjes spelen. Na dit weekend zijn hun batterijen weer volledig opgeladen om de rest van het scoutsjaar het beste van zichzelf te geven.

De week erna is er ook een ‘specialeke’. Je krijgt voor één keer andere leiding voorgeschoteld want het is leidingswissel. Probeer hen er maar van te overtuigen dat jullie de leukste tak van de scouts zijn!

Het weekend van 18 tot 20 maart is het weekend voor de kapoenen. Meer info over de inschrijvingen en praktische zaken staan in het maandblad en worden nog doorgestuurd via mail.

We doen ook dit jaar weer mee met de Joyvalle en Appelsientje acties. Bij de aankoop van een bus Joyvalle of Appelsientje krijg je een rood flapje. Gelieve deze flapjes aan de leiding te bezorgen. Met deze 10 flapjes krijgen we gratis bus melk of fruitsap op kamp. Daarnaast kunnen we hier ook kampmateriaal mee aankopen.

Dit jaar doen we voor de eerste keer mee aan de Lotusactie. Op de verpakking van lotusproducten is een code te vinden. Als je naar de site http://lotusopkamp.be/ gaat, kan je deze code invullen en doneer je deze aan de Damiaanscouts. Per 10 codes krijgen we een pot speculoospasta op kamp.

Een stevige linker,

De groepsleiding