maart '17

Beste vrienden van de Damiaanscouts,

In maart staat Wilsele On Fire (WOF) weer op het programma. De Sportoase ‘De Toren’ in Rotselaar wordt op 11 maart weer omgetoverd tot een heuse danstempel. Vorige editie was de eerste editie in deze zaal en het is vanzelfsprekend dat de tweede sowieso beter wordt dan de eerste, dus wees erbij!! Ik kan je deze fuif ten zeerste aanraden. Ik heb nu al op ongeveer 6 à 7 edities geholpen en ik vond het keer op keer zeer fijn. Bij de Damianer vind je ook de affiche die je kan ophangen aan je voordeur, aan het raam, bij je sportclub, op je werk, ...

De dag erna, 12 maart, is het natuurlijk ook weer scouts. Voor de leiding even doorbijten aangezien zij ook altijd een handje helpen op de WOF en dus hun bed niet lang zullen zien. We spreken af want er staat een groot groepsspel op het programma. Hiervoor spreken we af om 14u aan het speeltuintje van de bosstraat. Einde is voorzien om 17u voor de jongste takken en om 17u30 voor de oudere takken.

Zondag 26 maart zijn wij ‘out of office’ want het is geen scouts. De leiding gaat op leidingsweekend. Voor één keer zal de zondagnamiddag dus veel minder leuk zijn als anders.

In april is er weer een evenement van de jintak. Zij organiseren een zware bierenavond op zaterdag 1 april. Deze avond zal doorgaan aan onze eigen lokalen. Kom gezellig een biertje drinken en steun zo het buitenlands kamp van de jin. Voor zij die gedurende de avond een hongertje zouden krijgen, er zullen croque monsieurs en waarschijnlijk ook nog andere knabbeltjes aanwezig zijn. Meer informatie hierover volgt nog via verschillende communicatiekanalen (facebook, mail, site, ...).

Tot slot wil ik nog even melden dat als u met een vraag, probleem, opmerking, bedenking of eender wat zit, u dit altijd kenbaar mag maken. U kan hiervoor mailen naar groepsleiding@damiaanscouts.be of u mag mij bellen (0479/78 61 38 – Jolan Ocula). Wij willen op de best mogelijke manier met jullie communiceren en problemen of onduidelijkheden zo goed en zo snel mogelijk uitklaren.

Tot binnenkort!

Met vriendelijke groeten,
Jolan Ocula
Namens de groepsleiding (Tessa, Febe, Yoric, Charlie en Jolan)