Jin

Dag lieverdjes,

Hier zijn we weer met een nieuwe maand. Het is MAART! Ook in maart zijn er vele plannen dus lees dit maar heeeel goed.

Wat we zondag 5 maart gaan doen, is ook voor ons een verrassing. Het is de bedoeling dat jullie deze vergadering eens voorbereiden in plaats van de leiding. We zijn heel benieuw wat jullie voor ons in petto hebben en kijken er zeker al naar uit. Zo kunnen wij jullie leidingsskills voor volgend jaar al eens uittesten. Veel succes!

Zaterdag 11 maart is het weer tijd voor de WOF. Hopelijk zullen we daar weer centjes mogen verdienen op de parking en met onze vestiaire. Hou deze avond dus al maar zeker vrij!

De dag erna is de eerste avond van onze JINLEEFWEEK! Jullie zijn welkom vanaf 20u30 aan onze lokalen. Wat is een leefweek? Het is de bedoeling dat we van zondagavond tot en met vrijdag tijdelijk aan de lokalen gaan wonen. Je gaat dus uiteraard wel naar school! Er staat zeker altijd iemand van ons mee op om zeker te zijn dat iedereen z’n bed uit is! Je studeert hier, je mag uiteraard ook naar al je hobby’s gaan, maar in je vrije tijd is het de bedoeling dat je bij ons aan de lokalen bent. We bereiden dan al een beetje voor voor onze bieravond, RA,.. en uiteraard ook heel veel super toffe dingen!! Dit is dus van zondagavond 12 maart tot vrijdag 17 maart.

Na de leefweek krijgen jullie een weekendje rust want zondag 26 maart is het GEEN SCOUTS! De leiding is dan gezellig samen op leidingsweekend!

ZATERDAG 1 april is de datum van onze BIERAVOND! Hou deze zaterdag helemaal vrij want er zal nog wel wat moeten gebeuren en nodig alvast al je vriendjes uit!

Veel liefs van jullie leiding, Febe, Laura en Thomas!