Jonggivers

Liefste jonggivertjes,

*/ Hoeraaaa! Ons volgende jonggiverweekend ligt eindelijk vast! :D Het zal doorgaan van 3 tot 5 maart. Waar we op weekend gaan is natuurlijk nog een geheim, maar we kunnen wel al verklappen dat we met de trein gaan.

Jullie worden dan ook verwacht voor het treinstation in Leuven op 3 maart om 18u00.

Jullie kunnen jullie inschrijven door een mailtje te sturen naar tine@damiaanscouts.be. Deze mail verstuur je ten laatste 2 maart. Je stort dan ook 24 euro op dit rekeningnummer: BE48 7340 0388 1827 met als melding je naam en tak. Vergeet dit zeker niet te doen want anders heb je geen plaatsje op de trein.

Het thema voor dit weekend is nog even een verrassing! Houd dus zeker jullie mail in het oog.

Wat nemen jullie allemaal mee? (Let er op dat je alles zelf moet kunnen dragen! Neem dus geen onnodige dingen mee.)

·         Trekrugzak waarmee je kan stappen en waar je alles in kwijt kan.

·         Stapschoenen, aan bij vertrek!

·         Fluovest om aan je rugzak te hangen

·         Matje en slaapzak, die je ook in je rugzak steekt.

·         Kleding

·         Toiletzak met tandenborstel,…

·         Scoutsuniform (Hemd + sjaaltje)

·         Pyjama

·         Extra paar schoenen

·         Regenjas

·         Verkleedkleren in thema

·         Kopie van je identiteitskaart

·         Zaklamp

·         Gamel/bordje , beker en bestek

·         Medicatie indien nodig

Wat neem je niet mee

·         Snoepjes

·         Gsm mag mee, maar op eigen verantwoordelijkheid

Zorg ervoor dat je op alles je naam schrijft: niet enkel op je kleding, maar ook op je matje, gamel, beker… alles genaamd!

We dachten dat het eens tijd werd dat we de kinderen van de andere takken wat beter leren kennen. Daarom gaan we een super groot spel spelen met alle takken van onze scouts door elkaar. Op 12 maart om 14:00 spelen we dus een groepsspel aan de lokalen. We hopen dat de jonggivers talrijk aanwezig zullen zijn!

Spanneeeeeeeeend!!!! Op 19 maart zal er een absurd grote verrassing klaarstaan aan de lokalen voor jullie! Benieuwd wat het zal zijn? Kom dan zeker naar onze verrassingsvergadering om 14:00! Jullie zullen letterlijk en figuurlijk van jullie sokken geblazen worden!

Zondag 26 maart zal het voor jullie geen scouts zijn. Ik weet het wel, jullie gaan ons super hard missen! Wij jullie alvast niet want wij gaan met al de leiding op leidingsweekend. Eindelijk eens wat rust en ontspanning voor ons! Nee nee, grapje! We gaan jullie ook kei hard missen!

Dit was het dan voor maart. Hopelijk zien we jullie elke vergadering met velen toestromen aan de lokalen en hebben jullie een grote lach op jullie gezicht als jullie terug naar huis gaan.

Veel liefs,
Tine, Charlie, Charlie, Bart, Jochem en Robbe