Kawellen

Dag allerliefste kawellen! 

De maand maart zit terug vol geweldige nieuwe vergaderingen. We zien jullie weer terug op zondag 5 maart aan het Grote Berenbos Wezemaal voor een groot bosspel. We spreken af om 13u45 aan de ingang van het bos. Deze bevindt zich aan de Aarschotsesteenweg 285, meer bepaald aan het De lijn bushokje ‘Wijngaardberg’. We spreken dus een kwartiertje vroeger af. Zo kunnen ouders die nog een kapoen moeten afzetten aan het speeltuintje in de Bosstraat dit op tijd doen. De vergadering zal ook een kwartiertje vroeger gedaan zijn zodat de ouders met kapoenen hun kind(eren) ook tijdig kunnen gaan ophalen. 

Zondag 12 maart is het grote geheimzinnige groepsspel!! We gaan met alle takken samen 1 groot spel spelen. Verzamelen voor deze leuke zondagnamiddag doen we om 14u aan het speeltuintje in de bosstraat. We respecteren de gewone uren want het einde is voorzien tegen 17u. 

Het weekend van 17 tot 19 maart gaan we op weekend!!! YEAH!!!! We gaan nog niks verklappen maar een mail met al de nodige details (onder andere wat het thema zal zijn, waar het weekend zal doorgaan en wanneer we zullen afspreken) zal u zeker nog toegestuurd krijgen. Jullie kunnen alvast de datum vrijhouden zodat jullie zeker mee kunnen gaan want het gaat mega tof worden! 

Het weekend van de 26ste gaat de leiding op leidingsweekend: geen vergadering dus... maaaaaaaar geen zorgen, het weekend erna zijn we er weer met opnieuw kei leuke activiteiten 

Wij kijken alvast uit naar onze mega-vette planning en we twijfelen er niet aan dat jullie dezelfde kriebels voelen!

Duizend kusjes van jullie leiding, Tom, Viktor, Roeland, Britt en Lisa!