Kapoenen

Allerliefste kapoentjes,

De eerste vergadering van de maand, namelijk zondag 5 maart, gaat jammer genoeg NIET door, want jullie supertoffe leiding gaat dan zelf op weekend zonder onze lieve kapoentjes.. oooooohhhh :(

MAAR niet getreurd! Op zondag 13 maart zal er een speciale vergadering plaatsvinden. Omdat het nog allemaal een geheimpje is, kunnen we niet veel verklappen. We kunnen wel al zeggen dat jullie ons een beetje zullen moeten missen, want jullie megacoole, supertoffe leiding gaat die namiddag niet bij de kapoentjes staan. We spreken af aan het speeltuintje in de Bosstraat om 14u, waar andere leiding jullie zal opwachten en om 17u ook daar terug zal afzetten.

De week nadien gaan we niet enkel op zondag spelletjes spelen, maar gaan we HEEL het weekend samen weg!! Joepie!! Ons spionnenweekend start op vrijdagavond 18/03 om 19u en eindigt op zondagmiddag 20/03 om 11u.

Er zal nog een mail worden verzonden met de nodige bijbehorende informatie van ons kapoenenweekend, maar het ALLERbelangrijkste vinden jullie hieronder ook al terug.

Hoe inschrijven?

Door storting van de deelnemersbijdrage aan dit weekend, namelijk 12 euro op rekeningnummer BE70 7340 0388 1625

met melding “Kapoenenweekend + Naam + Voornaam kapoen"

en dit vóór 10 maart

Waar?

Scoutslokalen Rotselaar-Heikant

Schrikstraat 7a

3110 Rotselaar-Heikant

Wanneer?

Op vrijdag 18/03 vanaf 19u worden jullie MET een volle maag verwacht aan de scoutslokalen Rotselaar-Heikant. Op zondag 20/03 om 11u worden jullie hier terug opgehaald door jullie ouders.

Thema?

Spionnen

Pasen

Op zondag 27 maart is het Pasen en dan gaan we samen paaseitjes rapen. Jieha! We spreken af om 8u aan het speeltuintje in de Bosstraat en daar mogen jullie ouders jullie ook terug komen halen om 9u30.

Wij kijken er alvast naar uit!

Dikke kus van jullie leiding

Lien, Britt, Jasper, Robbe, Roel, Viktor, Stef, Roxanne en Jochem