Kawellen

Beste kawellen na ons fantastisch weekend heeft jullie leiding nog een spijtige mededeling.
Jammer maar helaas, zondag 6 maart is het geen vergadering. Jullie zullen jullie favoriete leiding moeten missen want wij zijn op leiding weekend.

Zondag 13 maart is het leidingswissel. Ben je benieuwd wie je nieuwe (waarschijnlijk minder leuke (maar toch nog leuke)) leiding is? Kom dan zeker naar de scouts vandaag.

Zondag 20 maart kom je best niet in je chique costume want wij maken er een heuse vetzakkenvergadering van. Een set proper kleren zou vandaag weleens van pas kunnen komen.

De paashaas is weer in het land en op zondag 27 maart komt hij naar goede gewoonte langs op de scouts. Wees er dus zeker bij om 11:15 aan het speeltuintje en daar mogen jullie om 12:00 weer opgehaald worden. Een zakje voor deze enorme hoeveelheid chocola die ons te wachtte staat kan van pas komen.

Op zondag 3 april barst de strijd om de eerste plaats los. Vandaag hebben we een heuse ladderkompetitie voor jullie in petto. Uiteraard geen wetstrijd zonder een fantastisch coole prijs. Ben je benieuwd? Tot dan!