Beste scoutsvrienden,

Met spijt in ons hart, loop het scoutsjaar alweer op zijn einde. We hebben echter samen een prachtige tijd achter de rug, vol glimlachen, pretoogjes en deugnieterij! We hebben ervan genoten samen kampen te bouwen, vuur te maken en af en toe de leiding eens wat te plagen. Vol verlangen kijken we echter wel nog uit naar het kamp, dat ook dit jaar weer onvergetelijk zal worden!

Kampdata:

• Kapoenen: 25-30 juli
  • Kawellen: 25-30 juli
  • Jonggivers: 21-31 juli
  • Givers: 21-31 juli

Willen jullie meer te weten komen over de kampen, kom dan zeker naar de BBQ en kampvoorstellingen op 14 mei (meer info vinden jullie hieronder).

Slotvergadering + BBQ + kampvoorstellingen

Deze maand staat er een prachtige slotuitstap op de agenda op zaterdag 14 MEI. Dit jaar ruilen we de Belgische kust in voor een uitstap naar Planckendael en dit met ALLE leden. We spreken graag af met jullie om 10u aan het station van Muizen, in uniform (minstens een sjaaltje!) en MET EEN LUNCHPAKKET voor ’s middags, en van daaruit wandelen we dan samen naar het park.

’s Avonds keren we met z’n allen terug (met een gehuurde bus) naar de scoutslokalen, want daar begint om 18u een heuse BBQ. Dit feestmaal is zowel voor de leden, de ouders als voor andere hongerige scoutsvrienden. Op de BBQ zelf worden er ook verschillende trappisten aangeboden, dus het is zeker de moeite om eens een kijkje te komen nemen!

Het prijskaartje voor de verschillende activiteiten die dag bedraagt het volgende:
voor de inkom in Planckendael en de busrit naar de lokalen is het €20 en voor de BBQ is het €7 voor de kids en €10 voor de volwassenen. Groentjes zijn à volonté!

*Indien je een Planckendaelabonnement hebt waardoor je geen extra inkom meer moet betalen, mag je dit zeker meenemen! In dit geval wordt er enkel €6 voor de busrit aangerekend.*

Maar wacht! Er staat nog meer op de agenda, want na de BBQ beginnen we met de kampvoorstellingen van de verschillende takken. De kapoenen zullen aanvangen om 19u, de kawellen om 19u30, de Jonggivers om 20u en de givers zijn als laatste aan de beurt om 20u30.

Er zal ook de hele avond een gezellig kampvuur branden, dus blijf gerust nog even rondhangen na de BBQ.

BELANGRIJK: Inschrijvingen zijn zowel verplicht voor Planckendael (ook met een abonnement!) als voor de BBQ en dat doe je via onderstaande link. Inschrijven is mogelijk tot 10 mei.

VERGEET ZEKER NIET IN TE SCHRIJVEN!

Wij hebben er alvast zin in!

Hebben jullie een vraag? Shoot!
groepsleiding@damiaanscouts.be

Vele groetjes,

De groepsleiding
(Febe, Jolan, Jasper S. en Saar)