Givers

Liefste Givers,

het scoutsjaar zit er bijna op, maar we hebben voor deze maand nog super leuke activiteiten! In Juli in het ook nog kamp dus jullie moeten ons niet te lang missen!

Op zondag 1 mei gaan we naar het meer van Rotselaar! Het gaat super mooi weer worden zoals elk weekend in België, dus aangepaste kledij is zeker nodig! (Eventueel zwemkeldij voor diegene die willen zwemmen). We verwachten jullie om 14u MET DE FIETS aan de Bosstraat want het is groepsopening!

ZATERDAG 7 mei houden we een super cool secret stadsspel in Leuven!  We zien jullie graag allemaal om 14u met jullie fiets (!!!) aan de scoutslokalen staan.

Met pijn in het hart moeten we jullie vertellen dat het de week daarna, op ZATERDAG 14 mei, al SLOTVERGADERING is. Maar ook nu niet getreurd, want het is een specialleke…
We gaan die dag met z’n allen naar Planckendael (jullie mede-aapjes bezoeken) en ’s avonds keren we allemaal terug naar de lokalen voor een BBQ met de hele scouts en daarna ook nog de kampvoorstelling. SPANNEEEUUUND! Meer info hierover vinden jullie op de site en in jullie mails (vergeet ook zeker je spamfolder niet regelmatig te checken, want ze komen daar al eens terecht).

We gaan jullie super hard missen voor een maandje maar we beloven alvast een super leuk kamp met TOPactiviteiten

Veel Liefde van de Giverleiding voor onze Givers