Jonggivers

Allerliefste jonggivers,

Hier zijn we weer! Jammer genoeg voor de laatste keer dit scoutsjaar, want het is al MEI…
Wij horen jullie allemaal al boeeeee roepen, maar niet getreurd: het wordt een spectaculaire maand om  nooit te vergeten. En dan gaan we ook nog samen op kamp natuurlijk! ;-)

We beginnen bij het begin:

Zondag 1 mei houden we een heuse travestietenvergadering. Jongens verkleden zich als meisjes en meisjes als jongens… We zien jullie graag om 14u aan de Bosstraat voor de groepsopening en om 17u30 mogen alle travestieten terug huiswaarts keren!

(wie herkent Simon op de foto?)

De week erop doen we nog eens iets speciaals, want dan is het scouts op ZATERDAG 7 mei! We houden die dag een super cool stadsspel, dus we zien jullie graag allemaal om 14u met jullie fiets (!!!) aan de scoutslokalen staan, want we trekken die dag naar Leuven. Om 17u30 zit het er weer op EN op zondag hebben jullie dus geen scouts.

Met pijn in het hart moeten we jullie vertellen dat het de week daarna, op ZATERDAG 14 mei, al SLOTVERGADERING is. Maar ook nu niet getreurd, want het is een specialleke…
We gaan die dag met z’n allen naar Planckendael (jullie mede-aapjes bezoeken) en ’s avonds keren we allemaal terug naar de lokalen voor een BBQ met de hele scouts en daarna ook nog de kampvoorstelling. SPANNEEEUUUND! Meer info hierover vinden jullie op de site en in jullie mails (vergeet ook zeker je spamfolder niet regelmatig te checken, want ze komen daar al eens terecht).

Wij kijken er al naar uit om jullie op kamp terug te zien en gaan jullie in de tussentijd ongelooflijk hard missen!

Veel liefs,
Charlie, Gil, Jolan, Kenric, Simon, Simon, Thomas, Yoric en Laura