Kawellen

Beste kawellen van het hele land,

In mei leggen alle vogels een ei. Maar wij houden zondag 1 mei nog eens een rasechte scouts vergadering vol pleinspelen. Ik heb er alvast zin in, jullie ook?

Zondag 8 mei is het de laatste scoutsvergadering van het jaar. Maar afluiten doen we in stijl. Je doet best niet je zondags kostuum aan want wij gaan PAINTBALLEN!! Wat of hoe komen jullie dan allemaal te weten. Om 14u verzamelen aan het speeltuintje is dus de boodschap!

Zaterdag 14 mei zit het scouts jaar er al weer op. Voor we beginnen te dromen van ons kamp is er eerst nog onze beestige slotvergadering in de zoo van planckendael. Meer info vinden jullie in het voorwoord van het maandblad. Achteraf sluiten we af met een barbecue aan de lokalen waarbij het vol spanning wachten is op de kampvoorstellingen. Wij kijken alvast uit naar het super tof kawellenkamp deze zomer!

Tot op één van de volgende activiteiten,

de kawellenleiding
Siebe - Charlie - Tom - Bram - Bart - Marieke - Tine - Roel - Roeland