Givers

Geachte givers

Bij deze kunnen we een maand met veel werk en voorbereiden achter ons laten, hoera! November is dan ook best een chille maand! Onder andere met ons geweldige weekend, be prepared….


8 November

Vandaag hebben we iets speciaals in petto! Hopelijk hebben jullie wat besties en bestas bij scouts heikant, want vandaag is het de eerste officiële damiaanscouts-scouts heikant fusievergadering! Kom ook zeker met de fiets.14 November

Trek je mooiste pak of kleedje aan want deze avond gaan we in stijl doorbrengen op onze casinoavond.

Weekend 20-22 November

Heeiijjaaah! Let’s go op weekend! Hoe, wat, waar, wanneer, kom je nog te weten via mail, dus houd die mailbox in de gaten! Ook inschrijven kan je pas vanaf je de mail hebt gekregen. Het thema echter kunnen we wel al verklappen: Are You The One? ft Geordie Shore(tip, als je niet weet waarover het gaat moet je meer MTV kijken)

29 November

Heya dudes en girlz, vandaag hebben we iets redelijk cool gefixt! Het enige probleem is dat het nog niet helemaal 100% gefixt is op het moment dat ik het maandblad aan het typen ben. Dus helaas helaas valt er niet veel te zeggen over wat we dan wel gaan doen. Maar in ieder geval, be there or be square!

Dat was November zowat, tot op de scouts!

Gegroet

DJ Feebz, Charlie MC, Tessawesome Soundsystem, Studio Berlino en Sharktime Shady