Kapoenen

Allerliefste kapoentjes,

Wij hij hebben SUPER nieuws voor  echte superhelden, want wij gaan op weekend! JOEPIEEEE! Wij ontmoeten jullie graag als echte superhelden op 7 november om 10 uur aan onze lokalen (Berghoekstraat 15
3012 Wilsele). Zondag 8 november nemen we dan afscheid van onze superhelden om 11 uur. Vergeet je niet te verkleden!!! " 

Kapoenen kunnen zich inschrijven door 10 euro te storten op het rekeningnummer : BE13 7344 1005 1139 met vermelding "Kapoenenweekend + Naam + Voornaam kapoen" Dit VOOR 1 november.

Zaterdag 14 november zien wij jullie graag op het tofste feestje van België, namelijk de kinderpartyyyy. Plezier gegarandeerd! Meer informatie over de uren en het thema wordt nog meegedeeld.

Omdat wij allemaal heel graag verjaren en ook graag feestvieren doen we 22 november “iedereen is jarig vergadering”. Wij komen jullie jarigen met plezier halen aan de lokalen om dan een feestje te bouwen. De mama’s en de papa’s mogen hun kapoenen komen halen aan het speeltuintje om 17 uur. Wij zien jullie daar!

Van al dat feesten worden we wel een beetje moe, dus 29 november doen we een rustigere, maar daarom niet minder leuke vergadering… We gaan KNUTSELEN!!! Breng jullie handigste handen maar mee en dan zijn we zeker dat dit weer een topvergadering gaat worden!!! Wij zien de topkunstenaars graag om 14 uur aan het speeltuintje en de ouders mogen hen terug komen halen om 17 uur. Tot dan!

Kusjes

Jochem, Robbe, Britt, Jasper, Stef, Viktor, Roxanne, Roel en Lien