oktober '17 - november '17

Beste vrienden van de Damiaanscouts,

Met een geweldige Kick-Off is het scoutsjaar weer op gang gekomen. De leden hebben voor het eerst kunnen kennismaken met hun nieuwe leiding. Daarnaast was het ook een tof weerzien voor alle leden, die elkaar na een super tof zomerkamp voor de eerste keer weer terugzagen op de scouts. Het is zo fijn om al die blije gezichten terug te zien op zondagnamiddag.Om het voorwoord te beginnen deel ik graag nog eens de leidingsverdeling mee voor diegene die er nog niet konden bij zijn op zondagnamiddag.

Voor de kapoentjes hebben we dit jaar een uitgebreide leidingsploeg onder leiding van ervaren kapoenenleiding Roxanne en Lize.  Zij worden dit jaar bijgestaan door enkele nieuwe leiding: Yannis, Lauren, Julie en Soetkin.

Bij de kawellenleiding blijven Britt en Viktor nog een jaartje om alles in goede banen te leiden. Verder komt ook Bart terug om de kawellen te amuseren. Nieuwe leiding bij de kawellen zijn; Ruben, Sander, Silken, Maarten en Kevin.

De jonggivers zien een aantal oude bekenden terug, Robbe en Jochem staan dit jaar opnieuw bij de jonggivers. Zij worden geassisteerd door Simon die 2 jaar geleden al wat ervaring opdeed bij de jonggivers en door nog extra nieuwe leiding; Huib, Saar en Elise.

Voor de givers hebben we alle ervaring gebundeld. Tessa doet er nog een 3de jaartje bij, en ook Jasper staat voor zijn 2de jaar op rij bij de Givers. Zij worden bijgestaan door Tom, Roel, Yoric en Charlie.

Dit jaar is er ook weer een Jintak. Waarom nu en andere jaren niet? Dit jaar wordt deze ondersteund door drie rotsen in de branding van de Damiaanscouts: Tine, Bram en Jolan.

Na het voorstellen van de leiding zouden wij ook al graag jullie aandacht vestigen op enkele belangrijke scoutsdata.

DAG VAN DE JEUGDBEWEGING: vrijdag 20/10! Dit wil zeggen dat je op die dag met je scoutskleren naar school mag/moet gaan. Op de dag van de jeugdbeweging is er traditioneel een gratis ontbijt voorzien in Leuven voor wie in scoutshemd aanwezig is. Voor onze kleinste leden is dit misschien niet van toepassing maar de middelbare leden kunnen hier wel van profiteren. De leiding zal uiteraard ook aanwezig zijn.

GIVRIEZEL:  zaterdag 4/11! Zoals ondertussen een beetje traditie is geworden organiseren de givers op die avond een griezeltocht voor Jongen en oud. Kom mee bibberen en beven

KINDERPARTY: zaterdag 18/11!

Samen met jullie allemaal gaan we er een scoutastisch jaar van maken waarbij vertrouwen, vriendschap en plezier centraal staan.

Tot binnenkort!

De groepsleiding, Tessa, Yoric en Charlie

PS: Als je ons wilt bereiken kan je altijd een mailtje sturen naar groepsleiding@damiaanscouts.be