Givers

Heeey givers!

De 2de vergadering van ons nieuw scoutsjaar en we schieten direct raak met een kei coole paintball vergaderin.. Capture the flag, team deathmatch of protect the president, het gaat allemaal gebeuren op zondag 1 oktober om 14 uur aan onze lokalen.

Vandaag geen dikke Berta of platte Jos maar travakkemans. Omdat geld voor ons buitenlandskamp niet aan de bomen groeit gaan we vandaag een handje toesteken bij de opruim van de WOF. We verwachten jullie dus zondag 8 oktober om 14 uur aan de sportoase in Rotselaar.

Zondag 15 oktober, de dag waarop jullie kunnen bewijzen dat jullie echte scouts en gidsen zijn!! Want vandaag houden we onze technieken vergadering. Dus hoog tijd om die sjor en vuurmaakskills van onder het stof te halen. Zoals altijd, om 14uur aan onze lokalen..

Givriezel komt eraan, dus hoog tijd om in actie te schieten. Daarom weiden we onze vergadering op zondag 22 oktober aan de eerste voorbereidingen van onze griezeltocht. We verwachten jullie zoals altijd, om 14 uur aan onze lokalen. Be there!!

Liefste givers! 27, 28 & 29 Oktober gaan we op weekend. Wie?? Wat?? Waar?? Hoe?? Dat komen jullie zo snel mogelijk te weten via mail.

4 november is het een hoogdag voor jullie! GIVRIEZEL! Hou deze dag zeker en vast vrij in jullie agenda !

Na een week zweten en zwoegen voor givriezel is het tijd voor een beetje rust, daarom is het zondag 5 november geen vergadering..

Givers!! Naar jaarlijkse gewoonte zal de scouts de herdenking ter eren van wapenstilstand bijwonen op het martelarenplein. We verwachten jullie dus zaterdag 11 november om 11 uur aan het monument op het Martelarenplein waarna we doorstromen naar het centrum om van start te gaan met een fantastisch stadsspel . We eindigen aan de lokalen om 16u. Tot dan!!

Hip hip hoera, zaterdag 1 8 november staat de tienerparty gepland. Meer info vinden jullie vooraan dit maandblad !

Zondag 26 november is een dag vol voor de echte zoete bekken want vandaag is het dessertjesvergadering. Jullie favoriete leiding verwacht jullie om 14 uur aan onze vertrouwde scoutslokalen.

Greets,

Tessa, Charlie, Tom, Roel, Jasper en Yoric