Jin

Hey allerleukste Jinners! Nu jullie allemaal officieel overgegaan zijn naar de Jin (*hoeraaa, proficiaaat, whooohooow, much wow), zijn we helemaal klaar om aan een fantastisch scoutsjaar te beginnen!

Een Jinjaar is dan nog eens extra leuk omdat jullie nu zelf veel mogen beslissen, daarom gaan we zondag 1 oktober ons jaar plannen en al een beetje wegdromen over het buitenlands kamp van dit jaar. ☼☼☼ Dit op het gebruikelijke uur van 14u – 17u30.  

Zaterdag 7 oktober is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en de dansschoenen aan te doen, want het is Wilsele On Fire. Vergeet zeker niet de werklijst verder aan te vullen moest dat nog niet gebeurd zijn ;).  

Zondag 8 oktober gaan we eerst samen om 12u nog een handje toe steken bij de afbraak van de WOF om dan om 15u -17u30 een welverdiende chillvergadering aan de lokalen te houden.  

Zondag 15 oktober hopen we op een gezellig herfstzonnetje om ons bosspel compleet te maken. We vertrekken om 14u met de fiets aan de lokalen.   

Yes, dit weekend staat helemaal in teken van WAFELS <3. Zaterdagavond 21 oktober gaan we wafeltjes bakken om deze dan zondag in Wilsele rond te brengen om wat centjes te verdienen voor dat fantastische buitenlands kamp.  

En jawel hoor, het is zover! Het eerste JINWEEKEND zal van 27 tot 29 oktober zijn. Meer info volgt nog, maar zet de datum dus al zeker in het groot in je agenda, want dit weekend wilt niemand missen!

Zaterdag 4 november organiseren de givers Givriezel. Jullie weten uit ervaring dat dit de moeite is dus ga zeker eens een kijkje nemen. De leiding zal daar ook te vinden zijn. Meer info is in het begin van het maandblad te vinden.  

Zondag 5 november gaan we de kinder- en tienerparty plannen en nog wat andere leuke dingetjes doen. Zoals gewoonlijk van 14u – 17u30 aan de lokalen. 

Zondag 12 november is het knutselvergadering. Je leest het goed, geen mixup met het kapoenen maandblad, wij gaan knutselen! :D Inkleding voor de kinderparty uiteraard. #sameplacesametime  

En zaterdag 18 november is het eindelijk zover, KINDERPARTYTIME en AMERICAN NIGHT PARTYTIME, georganiseerd door jullie! Hier kan ik nu nog niet veel over zeggen, dus houd zeker je social media en mailbox in de gaten. Zet alvast de datum in je agenda! #waariswally? 

De 26ste november is nog een volledige verrassing! Maar het zal wel van 14u – 17u30 aan de lokalen zijn. Het kan altijd nog zijn dat er dingen veranderen in de planning dus houd steeds goed jullie Facebook/mail in de gaten!  We willen dit jaar ook zoveel mogelijk centjes verdienen om een onvergetelijk kamp te organiseren dus check regelmatig in de Facebookgroep voor nieuwe werkjes. 

xoxoxox Groetjes, kusjes, knuffels, lekjes  Jolan, Bram en Tine