Jonggivers

Dag allerleukste jong givers,

Het nieuwe scoutsjaar is van start gegaan en wij hebben weer fantastische vergaderingen in petto voor jullie. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als de leiding want het wordt vast en zeker een fantastisch jaar!

Zondag 1 oktober zullen we strijden voor de hoogste plaats op onze ladder!! We spelen een super fijn ladderspel ! Wie zal er helemaal van beneden naar boven klimmen en wie stoot de winnaar van de top?? Jullie worden verwacht om 14::000 aan de bosstraat voor de groepsopening.

Op zondag 8 oktober zullen we de klassiekers eens bovenhalen.. We gaan een hele vergadering pleinspelen spelen. Een echte scoutsvergadering als je het mij vraagt!! Graag paraat om 14::000 aan de lokalen.

We gaan ons eens goed vuil maken deze zondag!!! Op 15 oktober gaan we de legendarische vetzakkenvergadering houden.  Jullie kunnen jullie helemaal laten gaan want niemand gaat proper naar huis!! Doe zeker kleren aan die vuil mogen worden en kom om 14:00 naar de lokalen.

22 oktober gaan we onze technieken wat bijschaven. Wij gaan jullie leren hoe je het best een sjorring maakt, vuur maakt en de beste technieken om te kunnen overleven op kamp! Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig om 14::000 aan de lokalen.

We gaan naar het bos!! Op zondag 29 oktober gaan we de lokalen verlaten en ons amuseren in het bos. Kom zeker met de fiets en neem een helm en slot mee.. We verzamelen om 14:00 aan de lokalen om samen te fietsen naar het bos.

Zaterdag 4 november is het givriezel . De givers hebben voor jullie een super griezelige halloweentocht gemaakt! Kom allemaal naar hier want er zal geen vergadering zijn op zondag. De start is om 19:00 uur, meer info zal nog volgen via mail.

weekend - weekend - weekend - weekend - weekend - weekend - weekend - weekend

Het weekend van 10 - 11 - 12 november gaan w e ons eerste jong giver - weekend houden. Hou deze data dus zeker vrij want het wordt een weekend om nooit meer te vergeten! Meer info zoals thema, exacte uren, verzamelplaats, wat mee te nemen, zal nog volgen via mail.

WAAR IS DAT FEESTJE?? HIER IS DAT FEESTJE!!!!!! zaterdag 18 november is het super coole kinder/ttienerparty . Doe die dansbenen maar aan en haal die moves maar boven want het wordt een spetterend feestje! Meer info zal nog volgen via mail.

op zondag 26 november zal misschien wel de verwarrendste vergadering van het jaar plaatsvinden. De jongens mogen voor 1 dag hun innerlijke girlpower naar boven laten komen en de meisjes mogen hun make - up en rokjes thuis laten want het is Travestietenvergadering! We verwachten van IEDEREEN dat jullie verkleed komen in het andere geslacht! hoe beter je verkleed bent, hoe meer voordelen je zal krijgen deze vergadering. We verwachten alle travestieten om 14:00 aan de lokalen.

Tot snel,

Saar, Elise, Jochem, Simon, Huib en Robbe