Kapoenen

*/ Liefste kapoentjes,

Nu jullie nieuwe leiding bekend is gemaakt, zijn wij er helemaal klaar voor. Er staan een heleboel megaleuke vergaderingen op ons te wachten, dus vliegen we er maar direct in!

Na onze geweldige startvergadering verwachten wij jullie allemaal zondag 1/10 terug om 14u aan het speeltuintje in de bosstraat. Om 17u na onze pleinspelen worden jullie terug opgehaald aan het speeltuintje in de bosstraat.

Zorg maar dat je goed voorbereid bent tegen zondag 8/10, want dan zijn het namelijk de enige echte olympische spelen. Wij verwachten jullie om 14u aan het speeltuintje

in jullie sportiefste kledij. Jullie worden daar om 17u ook terug opgehaald.

Zondag 15/10 is het geen gewone vergadering, maar een speciale vergadering! Wat deze precies inhoudt, kom je maar ontdekken om 14u aan het speeltuintje. Om 17u kan je al de verhalen vertellen aan mama en/of papa, want dan zijn we terug aan het speeltuintje.

Op zondag 22/10 hebben wij bosspel aan het bos van Wezemaal (adres). Wij verwachten jullie daar om 13u45! Jullie worden hier weer opgehaald om 16u45

Haal jullie beste halloweenkleren maar boven, want zondag 29/10 hebben wij halloweenvergadering. Wij, Griezels, verwachten jullie om 14u aan het speeltuintje als jullie durven! Hopelijk zijn jullie om 17u terug aan het speeltuintje.

Zondag 5/11 is het GEEN vergadering, maar niet getreurd. Wij verwachten jullie zaterdag 4/11 aan onze scoutslokalen, want dan is het Givriezel! Dit evenement wordt georganiseerd door de givers. Hierop zijn jullie allemaal welkom vanaf 19u, ook ouders, broers en zussen, oma’s en opa’s… meer informatie volgt via mail van de giverleiding zelf.

Zaterdag 11/11 tot en met zondag 12/11 gaat ons eerste kapoenenweekend door!!! joepppie!!! We kunnen al verklappen dat het in onze eigen scoutslokalen is en dat het maar 1 nachtje zal zijn. Het thema kunnen we helaas nog niet verklappen, maar je kan wel al eens een gokje wagen aan de hand van de foto! Meer informatie zal volgen per mail.

Zondag 19/11 is het GEEN vergadering, maar jullie kunnen je volledig komen uitleven op de kinderparty op zaterdag 18/11. Meer informatie zal volgen per mail, want dit wordt georganiseerd door de jins.

Zondag 26/11 mogen jullie jullie kookkunsten naar boven halen voor onze kookvergadering. Wij verwachten jullie om 14u aan het speeltuintje helemaal klaar om te smullen van al dat lekkers dat wij gaan maken. Om 17u zijn wij terug aan het speeltuintje in de hoop dat er dan nog een plekje in de buik is voor het avondeten.

Dikke kussen van jullie leiding,

Roxanne, Lize, Soetkin, Lauren, Julie en Yannis