Kawellen

Dag aller - aller - aller - aller…… tofste kawellen,,

De overgang was een top startvergadering en dat gaan de anderen ook worden!! Dus we verwachten dat jullie altijd paraat staan met jullie grootste en mooiste glimlach voor de rest van het jaar..

Zondag 1 oktober spelen we het geweldige één - tegen - allen spel!! Breng zeker je grootste talenten mee om de leiding te verslaan en die grote verrassing te bemachtigen.. We verwachten jullie hiervoor om 14 uur aan het speeltuintje en wij brengen jullie om 17 uur terug zodat jullie daar kunnen worden opgepikt..

Zondag 8 oktober spelen we het grote wereldspel.. Het gaat vast en zeker een super leuke vergadering worden dus komen is de boodschap.. Ook deze keer spreken we af om 14 uur aan het speeltuintje en worden jullie terug opgehaald om 17uur..

Wij zijn grote voorstander voor jongens en meisjes die samen spelen maar zondag 15 oktober maken wij hier een uitzondering op…….. GESCHEIDEN VERGADERING!! We spreken weer zoals altijd om 14 uur af aan het speeltuintje waar jullie om 17 uur weer worden opgehaald..

Zondag 22 oktober spelen we een spel dat de meeste onder jullie (een de leiding ook)) super leuk vinden.. En dat is het enige echte REUZEBINGO-spel!! Hopelijk zit het geluk je mee en kan jij als eerst het befaamde woord BINGO roepen..

Er is al weer een maand scouts achter rug en omdat wij maar niet genoeg van jullie kunnen krijgen willen wij jullie niet 1 dag,, maar 3 dagen zien.. Jaja jullie kunnen het al raden 27 - 29 oktober gaan wij op weeeeeeeeekend!!!!!!!!!! Joepi,, meer info volgt nog via mail maar wij kunnen jullie nu al beloven dat het een onvergetelijk weekend gaat worden..

We blijven jullie trakteren met leuke activiteiten want zondag 5 november is het helaas geen scouts maar jullie zijn allemaal - samen met je mama,, papa,, broers en zusjes - welkom op givriezel,, op zaterdag 4 november . Als jij een echte kawel bent kan jij zonder in je broek te plassen zeker de tocht aan!!

De volgende vergadering is terug op zondag 12 november . We hebben weer iets leuk in petto voor jullie en dat is de fristiquiz!! Wij hopen dat jullie talrijk aanwezig gaan zijn voor deze quiz want het gaat legendarisch worden.. We speken om 14 uur af aan het speeltuintje waar jullie om 17 uur weer worden opgehaald..

Wat een topmaand want op zaterdag 18 november halen we onze dansbenen boven en dansen we heel de avond lang op de kinderparty.. Meer info volgt via mail.. Zeker komen naar het feestje van het jaar!!

Zondag 26 november gaan we onze buikjes goed rond eten want dan is het desserten - vergadering.. Jullie worden die zondag om 14 uur verwacht aan het speeltuintje waar jullie worden opgehaald om 15 uur..

Wij hebben er MEGA veel zin i n,, jullie hopelijk ook!! Maar dat lijkt me niet moeilijk met zoveel leuke activiteiten op het programma..

Veel kusjes en knuffels van de beste leiding ter wereld

Silken,, Bart,, Viktor,, Kevin,, Maarten,, Sander,, Ruben en Britt