Givers

Liefste givers, nu het scoutsjaar weer echt is gestart presenteren wij u de planning voor de komende maanden.

Zaterdag 5 oktober vindt de WOF weer plaats. Naar jaarlijkse gewoonte steken wij ook onze handen uit de mouwen en gaan we een handje helpen met de opruim. Hiervoor worden jullie zondag 6 oktober massaal verwacht om 14u aan het speeltuintje van de Bosstraat.

Een betere geur dan de geur van opgedroogd slagroom is moeilijk te vinden. Daarom zetten we deze delicatesse nog eens in de

spotlights op zondag 13 oktober tijdens onze slagroomvergadering! We verzamelen hiervoor aan de lokalen om 14u in kleren die vuil mogen worden.

Zondag 20 oktober is het weer zo ver, en beginnen we aan de eerste voorbereidingen voor GIVRIEZEL. Vergeet jullie creatieve geest niet thuis, want we willen een topeditie. Jullie worden verwacht aan de lokalen om 14u.

Nu, EINDELIJK, ons eerste scoutsweekend! We verwachten
jullie koninklijke hoogheden allemaal van 25 tot 27 oktober. We
verzamelen vrijdag aan het
station van Leuven om 19u15 voor
vertrek en zijn zondag terug aan het station van Leuven om

13u30. We kunnen wel al meegeven dat we jullie allemaal
opgetut verwachten, want het thema isss
Prinsen en
Prinsessen
! Jullie kunnen je inschrijven tot 14 oktober door een
mailtje te sturen naar
giverleiding@damiaanscouts.be en een
bedrag van 25 euro over te schrijven op het rekeningnummer BE37 7340 0388 1928 met de boodschap
‘VOORNAAM + NAAM’. Verdere info volgt nog!

Zaterdag 2 november is de grote dag aangebroken en ontvangen we iedereen voor GIVRIEZEL. We laten jullie zo snel mogelijk weten om hoe laat we die zaterdag beginnen aan de laatste voorbereidingen. Vergeet niet dat jullie allemaal een aantal keer verwacht worden in de week van 28 tot 1 november om de handen uit de mouwen te steken!

Zondag 10 november is het GEEN vergadering. Dat is het ideale moment om jullie voor te bereiden voor de jaarlijkse herdenking van de Wapenstilstand.
Jullie worden
MAANDAG 11 november om 10u verwacht aan lokalen MET DE FIETS. Van daaruit fietsen we dan samen naar de begraafplaats.

Zaterdag 16 november is het tienerparty! We weten dat jullie allemaal wel wat moe zijn na zo een heftige avond, dus daarom laten we jullie graag wat uitslapen. Zondag 17 november is het GEEN vergadering.

Als we ergens trots op mogen zijn, dan is het wel op Wilsele- Putkapel aka ’t schoonste dorp van Vlaanderen en omstreken. Op zondag 24 november genieten we van 3012 in zijn volle glorie en doen we een dorpsspel! Jullie worden verwacht aan de lokalen om 14u, vergeet zeker je fiets niet! Maar dat is vanzelfsprekend x

Wij hebben er alvast zin is XXX
Jullie Giverleiding