Jin

Dag beste jins,

Jullie zijn normaal gezien al op de hoogte van de planning voor
heel het jaar, maar hier nog eens een samenvatting:

Op zaterdag 5 oktober zullen wij de vestiaire en sanitair voorzien van de
WOF, wees zeker een kwartier op voorhand aanwezig op je shift en dan
zullen we er nog een leuke werkavond van maken!

We voelen dat jullie Wilsele nodig beter moeten leren kennen. Daarom gaan we op zondag 13 oktober een dorpsspel spelen! Wilsele is een dorp met vele geheimen en vandaag spelen we dan ook een fantastisch spel in dit oh zo mooie dorp om enkele van deze mysterieuze geheimen te kunnen ontdekken. Jullie worden verwacht om 14 uur aan de lokalen!

Op 21 oktober heeft de leiding weer een top spel voor jullie voorbereid, vraag je je ook af of zij iets deftig in petto zullen hebben? Kom dan zeker naar de scouts om 14u!

We eindigen de maand oktober met de lekkerste vergadering van het jaar: DESSERTENVERGADERING!!!!  Jullie worden op 28 oktober om 14u verwacht aan de lokalen en om 17u30 mogen jullie met goed gevulde buikjes terug naar huis keren.

Het is 2 november dus tijd om te griezelen!! Jullie worden allemaal verwacht op givriezel, dat zoals elk jaar georganiseerd wordt door de givers! Wees er zeker bij voor de fantastische sfeer en gezelligheid! Dan kunnen we samen met heel de jin de leuke griezeltocht doen.

Van 8 tot 10 november gaan wij op weekend!!!!!! Arnout, Leo en Nils  zijn druk bezig met dit voor te bereiden, maar wat al vast staat is dat dit een mega super fantastisch weekend zal worden! Meer info zal later volgen via mail/facebook!

Op 16 november vindt onze heuse kinder- en tienerparty plaats! Dit zal niet de enigste moment zijn dat we jullie hulp gaan nodig hebben, maar verdere info wanneer we dit zullen inkleden en opbouwen zal ook later volgen!

24 november is het aan jullie om een leuk spel voor te bereiden. We zijn benieuwd naar wat jullie voorbereid hebben. Om 14u aan de lokalen is het tijd om dit uit te testen.

Op 30 november is het nog eens tijd voor een chill-vergadering. We gaan met heel de jin bowlen!! Verdere info volgt nog, maar vergeet alvast geen cash!!

Groetjes van jullie supertoffe leiding!

Britt, Roel en Bart xoxo