Jonggivers

Jonggiverssss,

Nu dat jullie eindelijk weten wie dat de fantastisch mega coole jonggiverleiding van dit jaar is hopen we dat jullie er samen met ons een spetterend scoutsjaar van willen maken. Wij hebben er alvast zin in!

Zondag 6 oktober wordt al meteen een scoutsvergadering om nooit meer te vergeten. In deze battle of the Sexes vergadering nemen de jongens het op tegen de meisjes. Wie is het sterke geslacht? Ontdek het om 14u aan de lokalen!

Zondag 13 oktober, beste jonggivers, spreken we zoals gewoonlijk af om 14u aan de lokalen MAAR belangrijk is dat jullie zeker met de fiets komen want we trekken met zijn allen naar het bos voor het beste bosspel aller tijden!!! Tot dan

In het weekend van 18-20 oktober staat het eerste scoutsweekend van het jaar al gepland, we beginnen aan ons avontuur op vrijdagavond en na een legendarisch weekend beleefd te hebben keren we zondagmiddag weer terug. De exacte uren en alle informatie over het weekend (zoals het thema) kunnen jullie tijdig in jullie mailbox verwachten.

Op Zondag 27 oktober worden jullie om 14u aan de lokalen verwacht voor een spetterende 1 tegen allen namiddag, lukt het jullie om de opdrachten tot een goed einde te brengen?

Zaterdag 2 november organiseren de givers de beste griezeltocht van het land, givriezel! Allen daarheen voor spanning en avontuur. Maar dat betekent vergadering is. Jammmeeeeer! Maar jullie zijn meer dan welkom om zaterdagavond samen met ons te komen griezelen!! dan ook dat er op Zondag 3 november GEEN

Op Zondag 10 november spreken we om 14u af aan de lokalen, zorg ervoor dat jullie allemaal jullie iets bijhebben want we spelen een keitof en snel dorpsspel. Houd jullie kompas maar al klaar want je zal moeten navigeren van hier naar daar.

16 november is het weer tijd voor de jaarlijkse kinder en tienerparty!!!

Iedereen die zin heeft in een supercool megatof feestje mag zich samen met ons komen amuseren op deze onvergetelijke avond.

24 november worden jullie opnieuw om 14u aan de lokalen verwacht voor een namiddag vol plezier.

Zet jullie schrap want we spelen koeherder en schapenboer. We zien jullie dan!

Groetjes xxx

Jullie jonggiverleiding,