Kapoenen

Dag liefste kapoenen,

Nu jullie nieuwe leiding bekend is, zijn we er helemaal klaar voor. Samen met jullie gaan we er een MEGA SUPER LEUK jaar van maken!! Hiervoor staan er nu al ongelooflijk leuke vergaderingen op ons te wachten.

Op 6/10 worden jullie zoals elke week verwacht om 14u aan het speeltuintje in de Bosstraat. Jullie ouders mogen jullie daar terug komen ophalen om 17u. Tijdens deze vergadering zal iedereen jarig zijn! Iedereen wil toch 2x jarig zijn dit jaar?? Tot dan!!

Zondag 13/10 spelen we het super

grote mega leuke bosspel, hiervoor worden jullie allemaal verwacht om 13u45 aan het bos van

Wezemaal, de ingang van het bos bevindt zich op de Aarschotsesteenweg aan de bushalte. Na veel gespeeld te hebben kunnen jullie allemaal terug opgehaald worden om 16u45 op dezelfde plaats.

20 Oktober zullen we een dorpsspel spelen in Wilsele-Putkapel. Daarom mogen jullie zoals elke week om 14u naar het speeltuintje in de Bosstraat komen. Maak jullie alvast klaar om dit grote dorpsspel te winnen!! Daarna sluiten we weer af aan het speeltuintje om 17u.

Wie van jullie is er nu al bang?? We hebben namelijk een HALLOWEEN vergadering... De leiding verwacht jullie allemaal zo goed mogelijk verkleed in het thema aan het speeltuintje om 14u op zondag 27 oktober, om 17u worden jullie hier terug opgehaald. Trek je stoute schoenen aan en kom de kapoenen verdedigen!!

Zondag 3 november is er helaas geen vergadering. Dit omdat zaterdag 2 november Givriezel plaatsvindt. Als je nog steeds niet genoeg kan krijgen van Halloween, kom dan zeker eens piepen naar wat de Givers voor jullie klaarstomen.... Wij, jullie leiding, zal daar ook aanwezig zijn!

Op 10 november om 14u start de knutselvergadering!! We zien jullie om 14u aan het speeltuintje. Is er iemand bij die heel mooi kan tekenen? Iemand die heel mooi kan knippen? Plakken? Schilderen?? Dat zullen we allemaal samen ontdekken op deze vergadering die duurt tot 17u. Tot dan!!

De volgende zondag hebben we geen vergadering, dit doordat de Jins op zaterdag 16 november voor jullie de KINDERPARTY organiseren!! Hier kunnen we allemaal samen spelen, maar vooral DANSEN... JOEPIEEE. Jullie ouders zullen via mail nog meer informatie krijgen in verband met de uren ect.

De laatste vergadering van deze maand is een zeer speciale... Namelijk het KAPOENENWEEKEND!! Dit gaat door van zaterdag 23 november tot zondag 24 november. Het thema

kunnen we helaas nog niet verklappen, spannend he!! Hierover zullen jullie ouders ook nog een mail krijgen met meer informatie, maar ik kan alvast meegeven dat we afspreken aan de lokalen op zaterdag 23 november om 9u30....

Veel liefs van jullie kapoenenleiding xxx
Cas, Sander, Ward, Yannis, Soetkin, Lauren, Silken en Saar.