givers

27 september :        pannenkoekenvergadering

Haal je beste kookkunsten maar snel boven, want deze vergadering maken de givers overheerlijke pfannkuchen/panqueques/pancakes oftewel pannenkoeken. We verzamelen om 14 uur aan de lokalen en eindigen zoals altijd om 17u30.


 

4 oktober:        Maffiavergadering

Ben jij stiekem een echte maffioso of ben je goed in onderhandelen en smokkelen? Kom dan zeker naar onze mysterieuze maffiavergadering. We spreken af om 14 uur aan de lokalen.
 

11 oktober:        Bosspel

Kent de natuur en overleven in de bossen geen geheimen meer voor jou? Bereid je dan maar voor op een namiddag vol plezier, want het is bosspel! 

We spreken af aan de lokalen om 14 uur met de fiets. Vandaar zullen we in groep naar het bos van Wezemael fietsen.


 

    

18 oktober:        Techniekenvergadering

Deze zondag leren we jullie allerhande technieken die jullie zeker gaan kunnen gebruiken in de rest van jullie scoutscarrière en op buitenlands kamp! Kom dus zeker jullie skills tonen! Er zal trouwens ook wat vergaderd worden voor givriezel! We spreken om 14 uur af aan de lokalen.

25 oktober:        Givriezel voorbereiden

Deze zondag zullen we volop givriezel voorbereiden. Neem dus zoveel mogelijk inspiratie en creativiteit mee naar de lokalen. We gaan er een  fantastische editie van maken!! We spreken af om 14 uur aan de lokalen. 

31 oktober:        !!!GIVRIEZEL!!!

Deze zaterdag is het eindelijk zo ver! Jullie worden allemaal de hele dag verwacht voor het klaarzetten van de griezeltocht. We spreken af om 9 uur s’ochtends aan de lokalen. Je zal s’avonds pas tegen 2 uur terug thuis zijn!

    

Tussen 25 en 31 oktober worden jullie bovendien ook aan de lokalen verwacht (minstens de helft van de avonden) om pannenkoeken te komen bakken en soep te maken. 


 

6-8 november:        Weekend!

            We gaan op weekend!!! 

Na al dat harde werk voor givriezel is een echt scoutsweekend meer dan welkom. Vergeet je dan ook niet tijdig in te schrijven hè! Jullie zullen nog tijdig een mail krijgen met extra informatie over het weekend.


 

11 november:        Wapenstilstand

Op 11 november herdenken we, na jaarlijkse gewoonte, het einde van de Eerste Wereldoorlog. We spreken af om 10 uur aan de lokalen en vandaar zullen we in groep naar de stadsbegraafplaats in Leuven fietsen. 

(Nieuwe Kerkhofdreef 3001 Heverlee) 

14 november:        Tienerparty

Het is deze zaterdag Tienerparty!! Kom daarom zeker je beste danspasjes of pokertalent tonen. Of misschien heb jij wel meer aanleg voor het casino? 
 

15 november:        Geen vergadering

Na al dat gefeest en vertier zullen jullie vast wel uitgeput zijn. Daarom is het jammergenoeg geen vergadering deze zondag. 

22 november:        Leidingswissel

Het slechte nieuws houdt helaas niet op want ook deze zondag gaan jullie ons moeten missen. Het is namelijk leidingswissel! Deze vergadering krijgen jullie uitzonderlijk andere leiding. Geen getreur, zij zijn ook stuk voor stuk echte toppers!  We beginnen om 14 uur aan de lokalen, met de fiets!

29 november:        Fristi-vergadering

Beste givers, het is 29 november, dat betekent: tijd voor een fristi-vergadering! Ben jij ook zo verzot op dit roze goud? Dan wordt deze vergadering ongetwijfeld super leuk! We spreken zoals altijd af om 14 uur aan de lokalen.