jin

Lieve Jinners, 

Hopelijk hebben jullie al genoten van onze openingsbbq en de overgang. Alle uitleg is gegeven en alle afspraken zijn gemaakt. Nu kan het jaar echt beginnen!!!!


 

We beginnen oktober met 3 normale vergaderingen, zowel 4, 11 als 18 oktober spreken we aan de lokalen af om 14:00. Deze vergaderingen bereiden jullie zelf voor. Maak er zeker en vast iets (zot) leuk van. Uiteraard staan wij altijd paraat moesten jullie hierover vragen hebben.                                      

Van vrijdag 23 tot zondag 25 oktober gaan we eindelijk samen op JINWEEKEND!! We gaan naar het jeugdkamp de maat in Mol. Over het vervoer hoeven jullie niet in te zitten want we gaan gezellig allemaal samen met de auto naar daar. We spreken af om .. uur aan onze lokalen en zullen zondag rond de middag terug aankomen. Het thema en de activiteiten blijven voorlopig nog een verassing. De mail over het weekend volgt nog. 


 

Voor onze volgende activiteit zullen we eens geen voorbereidingen moeten treffen. Want op 31 oktober gaan we sidderen en huiveren op GIVRIEZEL. We spreken daar af en dan doen we samen de halloweentocht. 

PS: dit is niet voor schrikschijters. 


 

De week na Givriezel volgt er weer een door jullie voorbereide vergadering. Deze zal ook weer aan de lokalen van 14:00 tot ongeveer 17:30 doorgaan op zondag 8 november. 


 

14 NOVEMBER!!! Duid deze datum maar al in het vetgedrukt aan in jullie agenda want dan hebben we ons eerste echte scoutsevenement van het jaar. Namelijk de KINDER- en TIENERPARTY. Hier zijn we zonder twijfel een hele dag aanwezig om alles klaar te zetten en het evenement in goede banen te lijden. Maar we hebben er het volste vertrouwen in dat we hier een succes van kunnen maken.    

   EN

PARTYYY!!!                                                         


 

Zondag 22 november is een jaarlijks specialleke in scoutskalender. Dan krijg jullie een heuse vervangleiding voor 1 dag. Jazeker dan is het LEIDINGSWISSEL op de damiaanscouts! Wees lief een vriendelijk tegen jullie nieuwe leiding zodat we geen klachten horen over jullie . Hopelijk missen jullie ons niet te hard en kunnen jullie je ook amuseren met 3 nieuwe leid(st)ers! 

Op 27 november in het midden van jullie voorbereiding voor de kerstexamens gaat de scouts ook gewoon door. Maar geen paniek we hebben natuurlijk rekening gehouden met jullie drukke schema. Daarom organiseren we vrijdagavond eens een ontspannende EXAMENACTIEVITEIT voor jullie. Wat we gaan doen blijft voorlopig nog een verassing. 

Doorheen oktober en november blijft ons Jinterim kantoor, zoals jullie weten ook volle bak draaien. Dus als je al een hele hoop werkjes hebt verricht dat weekend dan mag je zeker wel thuis blijven op zondag om wat uit te rusten en waarschijnlijk voor school te werken. 


 

Wij zijn alleszins razend enthousiast over ons komende Jinjaar. 

Veel xxxxx van Julie, Soetkin en Ruben.