jonggivers

Hey jonggivers!

Na de eerste twee vergaderingen gehad te hebben, volgt hier de onthulling van wat we allemaal gaan beleven in oktober en november.

We starten oktober met de heuse Paralympische Spelen. Vandaag ervaren we hoe paralympische atleten zich moeten aanpassen om toch die felbegeerde gouden medaille te veroveren. Kom als eerste over de finish op zondag 4 oktober om 14u aan de lokalen.

De week erop houden we een corona-proof dorpsspel. Wie kent de verborgen hoekjes van Wilsele of voor wie heeft dit dorp nog zeer veel geheimen? Je ontdekt het allemaal op zondag 11 oktober om 14u aan de lokalen.

Op zondag 18 oktober maken we de overstap van het dorp naar het bos. We spelen vandaag het bangelijkste bosspel dat je je maar kan inbeelden. We verwachten jullie allemaal om 13u45 aan de voet van de Wijngaardberg thv Aarschotsesteenweg 305.

Op vrijdag 23 oktober is het de Dag van de Jeugdbeweging. Iedereen gaat vandaag in scoutskledij naar school om zo te tonen hoe trots hij/zij is op zijn/haar jeugdbeweging.

Van 23-25 oktober gaat ons eerste weekend van het scoutsjaar ’20-’21 door. Wie, Wat, Hoe, Waar, Wanneer?! Check regelmatig je mailbox, want hier verschijnt de komende weken alle informatie die jullie zullen nodig hebben.

Naar jaarlijkse gewoonte gaat in de herfstvakantie Givriezel door. Dit jaar hopen we jullie allemaal te verwelkomen op zaterdag 31 oktober (en liefst zo griezelig mogelijk verkleed). De zondag erna (1 november) is het GEEN scoutsvergadering.

Zondag 8 november is het een beetje oorlog tussen de leiding en de leden. De leiding bezit een lijst vol met aartsmoeilijke opdrachten. Als jullie ze kunnen voltooien voor het einde van de vergadering is die verrassing meer dan verdiend! We zien jullie om 14u aan de lokalen.

De week erop hebben we weer een verrassing in petto! Op zaterdag 14 november gaat de Kinder- en Tienerparty door. Meer info zal bekend gemaakt worden via de jinleiding. De dag erop, 15 november, is het GEEN vergadering!

Jammer, maar helaas… Deze week gaan jullie jullie favoriete leiding moeten missen. Op zondag 22 november worden jullie opgewacht door een nieuwe leidingsploeg van de Damiaanscouts aan de lokalen om 14u. Wat zij voor jullie voorbereid hebben is voor ons ook een raadsel. Maar geen paniek, de week erop is jullie vertrouwde leiding terug van de partij!

???

De laatste zondag van de maand november, 29 november, spelen we Koeherder en Schapenboer. Er is geen ervaring vereist. Vergeet enkel je goed humeur niet om er een amusante namiddag van te maken aan de lokalen vanaf 14u.

Tot de volgende,

De jonggiverleiding,

Jasmine, Tom, Bart, Roel, Cas, Sander, Jan, Ward, Jonathan, Kobi, Arnout en Yoric